Bellavista - 120 tabletter

Bellavista 120 tabletter
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 7287

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Bellavista – 120 kapsler

Bellavista indeholder en unik kombination af naturlige ingredienser, der har betydning for at bevare et normalt syn.

I øjet omdannes lyset først til kemiske processer i nethinden og dernæst til elektriske signaler i synsnerven, der fører til hjernen hvor det hele oversættes til et billede af omverdenen.

I den kemiske proces, hvor der er en høj grad af genbrug, indgår A-vitamin som et centralt element og hjælper med at stoffet rhodopsin efter at have sendt det elektriske signal bliver gendannet og klar til brug igen. I dette kredsløb indgår også zink som er med til at ringen kan sluttes.

Zink og A-vitamin indgår derfor som vigtige stoffer i Bellavista, så man er sikker på at der er nok til stede i kroppen. Selv om de fleste danskere er velforsynet med mange næringsstoffer gennem kosten er det kun halvdelen, der får de 10 mg zink, der anbefales og lidt under hver anden får heller ikke de 800 mikrogram A-vitamin, der anbefales. Dog indtager vi også noget betakaroten, som kan omdannes til A-vitamin efter behov.

Et tredje næringsstof med betydning for synet er riboflavin (B2-vitamin) som er med til at sikre at øjets linse forbliver gennemsigtig.

I Bellavista er der tilsat fire planter med spændende, aktive indholdsstoffer: Blåbær, tagetes, boghvede og gulerod.
De aktive stoffer i disse planter har bl.a. betydning for kredsløbet i øjets fine blodkar ligesom blåbær, tagetes og gulerod bidrager med stoffer som naturligt indgår i forskellige dele af øjet, bl.a. den "gule plet" og dermed påvirker synsevnen.

Dosering:
Den anbefalet dagsdosis er 2 tabletter dagligt og bør ikke overskrides.


2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin A 600 µg 75%
Vitamin E 10 mg 83%
Vitamin C 60 mg 75%
Riboflavin 1,5 mg 93%
Zink 5 mg 50%
Kobber 0,5 mg 50%
Selen 40 µg 73%
Blåbær 400 mg - ekstrakt svarende til 2000 mg -
Tagetes 100 mg - ekstrakt svarende til 2000 mg -
Bokhvete 50 mg - ekstrakt svarende til 1950 mg -
Gulrot 25 mg - ekstrakt svarende til 125 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat, magnesiumsalt av fettsyrer, siliciumdioxid), Blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L), Tagetesekstrkat (Tagetes erecta L), Calcium-L-ascorbat, Boghvedeekstrakt (Fagopyrum esculentum Moench), gulrotsekstrakt (Daucus carota L), Sinkbisglycinat, Selenberiket gjær, D-alfa-tocoferylacetat, Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), Retinylacetat, Kobberbisglycinat, Riboflavin, Fugtighedsbevarende middel (glycerol)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.