Lactosolv - 30 kaps.

1
Se alle produkter fra Stada
Varenummer: 41580

Lactosolv til laktoseintolerance - hjælper med at fordøje laktose ved laktoseintolerance, så gener ved indtagelse af mælkeprodukter undgås

Laktose er det sukker vi finder i mælk og mælkeprodukter. For at kroppen er i stand til at omsætte laktose, skal kroppens enzym laktase spalte laktosen i glukose og galaktose i tynd tarmen. Hvis du lider af laktoseintolerance, har du enten ikke nok eller mangler enzymet helt. Det betyder at laktose passerer ufordøjet til tyktarmen, hvor laktosen forbrændes af bakterier. Denne forbrænding udvikler luft og kan give maverumlen og løs afføring.

Lactosolv indeholdende enzymet laktase, og erstatter kroppens manglende laktase i tyndtarmen. Derfor hjælper Lactosolv med at fordøje laktosen fra mælkeprodukter ved laktoseintolerans.

Lactosolv indeholder en høj dosis laktase, 17.500 FCC per kapsel. Èn Lactosolv kapsel kan nedbryde 29 g laktose - svarende til indholdet i ½ liter mælk

Dosering og anvendelse:

Afhængig af måltidets laktoseindhold, indtages 1-3 kapsler sammen med vand under måltider/drik, der indeholder laktose. Hvis du har problemer med at sluge kapslerne, kan du åbne dem og indtage indholdet sammen med vand uden at tygge. 

En kapsel nedbryder ca. 29 g laktose svarende til ca. ½ liter mælk.

Dosis skal testes individuelt og tilpasses til graden af laktoseintolerans og indholdet af laktose i måltidet.


Indhold:
30 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

beta-galaktosidase

17500

FCC

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Maltodextrin, enzym (ß-galaktosidase (43,5%)), overfladebehandlingsmiddel (hypromellose), Natrium chlorid

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Stada
Varenummer: 41580

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.