Salus Kindervital - 250 ml

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Salus Haus
Varenummer: 558

Salus Kindervital - velsmagende eliksir med multivitaminer og urter til aktive børn

Kindervital er et flydende multivitamin kombineret med calcium, urter og naturlige frugtsafter - perfekt til børn, som gerne skulle have de gavnlige nutrienter, men finder det kedeligt med en tablet eller kapsel. 

Kosttilskuddet gør sig især egnet, til børn der har brug for meget energi i hverdagen - for eksempel til skolen eller fritidsordningen. Den styrkende 'kur' bidrager nemlig til energiniveauet. For at give eliksiren en god smag, er der tilsat saft fra masser af søde frugter og bær fra hele verden. Derved bliver det nemmere for dit barn, at få en daglig nutrientsupplering, selvom de ikke bryder sig om at tage en tablet. 

Kindervital egner sig til børn i alderen 3-10 år. Den søde smag kommer udelukkende fra indholdet af frugter og urter.

Den særlige kombination

Kindervital er sammensat af nøje udvalgte urter af Salus, som har fremstillet urteprodukter igennem 100 år og er kendt for kun at bruge de aller bedste ingredienser, naturen har at byde på. Eliksiren er sat sammen på baggrund af masser af erfaring og viden om urterne og deres tilberedning for at sikre den absolut højeste kvalitet af produktet. 

Dosering og anvendelse:

Børn 3 - 10 år: 
10 ml dagligt, bedst før et måltid.

Voksne samt børn 11 år og opefter: 
10 ml 2 gange dagligt, bedst før et måltid.

Brug det medfølgende bæger til at dosere produktet, som rystes før brug. 

Opbevaring:
Uåbnet: Tørt ved stuetemperatur - helst under 25 grader - eller køligt (frostfrit).
Åben: Da produktet er uden konserveringsmidler anbefales det at opbevare flasken i køleskab, når man har taget den i brug, og anvende indholdet inden for ca. 4 uger.


Indhold:
250 ml

10 ml. indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin A

200

µg

25%

Vitamin D

5

µg

100%

Vitamin E

6

mg a-TE

50%

Vitamin C

20

mg

25%

Thiamin

0,55

mg

50%

Riboflavin (B2)

0,7

mg

50%

Niacin

8

mg

50%

B6

0,7

mg

50%

Vitamin B12

1,25

µg

50%

Calcium

120

mg

15%

RI = Dagligt referenceindtag for børn mellem 3-10 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Blanding af frugtsaftkoncentrater 51 % (johannesbrødsfrugt ekstrakt, vand, abrikos, ananas, druer, passionsfrugt, æble, citron), Vandig urteekstrakt 39 % (gulerod (Daucus carota, radix L.), koriander frugt (Coriandrum sativum, fructus L.), brøndkarse (Nasturtium officinale, herba W.T. Aiton), pebermynteblad (Mentha x piperita L.), spinat (Spinacia oleracea, folia L.), kamilleblomst (Matricaria recutita, flos L.), Calciumlactat, Calciumgluconat, Vitamin C (L-Ascorbinsyre), Naturlige aromaer, Fortykningsmiddel (guar gummi, xanthan gummi), Niacin (nicotinamid), Vitamin E (d-alfa-tocopherylacetat), Riboflavin (riboflavin-5'-fosfat, natrium), Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), Thiamin (thiaminhydrochlorid), Vitamin A (retinylpalmitat), Vitamin D (cholecalciferol), Vitamin B12 (cyanocobalamin)

Oprindelsesland: Tyskland
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Salus Haus
Varenummer: 558

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.