Jordan Green Clean

11 Produkt(er)

Jordan Green Clean er fremstillet af 100% genbrugsplastik

Jordan Green Clean er designet med både dig og miljøet i tankerne, så du kan tage dig af dine tænder med ekstra god samvittighed.

Alle materialerne i Jordan Green Clean er nøje udvalgt med miljøet for øje. 90% af produktet, inklusiv emballagen, er lavet af genbrugsmaterialer. Tro mod skandinaviske designprincipper, har Jordan Green Clean et moderne og minimalistisk udseende, hvor kun de mest nødvendige materialer er blevet brugt for at sikre en god og behagelig børsteoplevelse.

Hvilke materialer er håndtaget på Green Clean lavet af?

Green Clean håndtaget er lavet af 100% post-forbruger genanvendt PP (polypropylen). Det er i overensstemmelse med FDA reglerne og kilden er fødevarebeholdere såsom yoghurtbægre. Vi giver plastikken nyt liv og følger filosofien omkring cirkulær økonomi.

Hvilket materiale er Green Clean børsterne lavet af?

Green Clean  børsten er lavet af 100% biobaseret nylon, som stammer fra ricinusolieplanten – en vedvarende kilde. Ricinusolieplanten kan vokse godt på marginale jorde og under en bred vifte af fjendtlige økologiske forhold og vil ikke konkurrere med landbrugssektoren, der producerer mad og fibre.

Hvilket materiale er Green Clean papemballagen lavet af?

Green Clean papemballagen er lavet af affaldspapir fra papirindustrien og uønsket kommercielle kasser, der er indsamlet af affaldshåndteringsindustrien. Ved at benytte affaldspapiret kreativt, genbruges det til noget beskyttende og nyttigt.

Hvilket materiale er Green Clean etiketten lavet af?

Green Clean etiketten er lavet af FSC og PEFC certificeret papir. FSC (Forest Stewardship Council) og PEFC (Program for Endorsement of Forest Certification) er internationale tredjepart, ikke-statslige organisationer, der tjener til at fremme og opretholde bedste praksis for bæredygtig skovforvaltning. Disse certificeringer sikre, at træråmaterialet, der anvendes i produkterne, er lovligt indkøbt og stammer fra bæredygtigt forvaltede skove.

Hvilken form for lim er der blevet brugt til Green Clean etiketten?

Klæbemidlet er gummibaseret og er konstrueret og produceret så miljøvenligt som muligt uden at gå på kompromis med ydeevnen. Klæbemidlet er i overensstemmelse med FDA-reglerne for indirekte fødevarekontakt, og bruges i dag i mange fødevarerelaterede emballager.

Hvorfor genanvendte materialer i Green Clean?

Ved at bruge genanvendte materialer, opretholder vi materialernes værdi så længe som muligt og er dermed en del af den cirkulære økonomi. På den måde minimerer vi affald og ressourceforbrug, ved at give produkter og materialer nyt liv.

Find det fulde sortiment fra Jordan her!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.