Jane Iredale Pudder

Pas godt på din hud med en Jane Iredale Pudder. De unikke, veganske og økologiske pudderprodukter er plejende og milde – uden at gå på kompromis med dækning eller holdbarhed. Se alle de fantastiske Jane Iredale Pudder-produkter her! 

Jane Iredale – et naturligt valg | Bestsellers | Innovativ solbeskyttelse

Jane Iredale – avanceret & eksklusiv hudpleje

Jane Iredale er et amerikansk makeup-mærke, der siden sin spæde begyndelse i 1994 har drømt om at skabe en langtidsholdbar serie af mineralmakeup. Jane Iredale oplevede nemlig, at mange kvinder ikke kunne tåle den makeup, de anvendte hver eneste dag. Siden da har det eksklusive brand skabt masser af fantastiske produkter til både hud, læber og øjne. 

Fælles for produkterne er, at selv den sarteste hud kan tåle dem og at de passer til kvinder. Dette ses bl.a. ved den populære mineralpudder, som fås i intet mindre end 24 fantastiske nuancer. På den måde kan enhver kvinde finde den bedste mineralpudder til lige netop hendes hudtype og -farve. 

Bæredygtig emballage

Flere af produkter fra Jane Iredal købes som refill, så du ikke skal smide hele pudderbeholderen, når du har brugt din mineralpudder op. Køber du en genopfyldeligt etui, en såkaldt compact, kan den magnetiske bund holde mineralpudderen på plads. Jane Iredale Refillable Compact er lavet af genanvendeligt og miljøvenligt plastik, så du mindsker spild af ressourcer og plastik ved brug af make up. 


Bestsellers fra Jane Iredale

Flere af makeup produkter fra Jane Iredale er blevet favoritter blandt vores kunder, som de køber igen og igen. Måske du også finder den perfekte mineralpudder til dig selv? Læs mere om nogle af Jane Iredales bestsellers her! 

Fast mineralpudder fra Jane Iredale

Når du først har prøvet den vidunderlige Jane Iredale PurePressed Base, er det svært at vende tilbage til flydende foundations igen. Det multifunktionelle produkt har både egenskaber fra foundation, pudder og concealer, ligesom den med solfaktor 15-20 også kan benyttes som solbeskyttelse. Den faste mineralpudder er certificeret vegansk, parabenefri og glutenfri. Den indeholder desuden ingen irritationsfremkaldende stoffer og er baseret på 100% naturlige og rene mineraler. 

Den lækre Jane Iredale mineralpudder giver en ensartet dækning, der holder hele dagen. Mineralpudderen giver desuden muligheden for en opbyggelig dækning, så du kan benytte den som concealer på udvalgte områder og foundation i resten af ansigtet. 

For at skåne miljøet mest muligt kan du købe Jane Iredale PurePressed Base som refill, så du bæredygtigt og med god samvittighed kan købe din yndlings mineralpudder igen og igen. 

Løs mineralpudder fra Jane Iredale

Er du ikke så vild med fast mineralpudder? Jane Iredale har selvfølgelig også en vidunderlig løs mineralpudder i form af Jane Iredale Amazing Base. De 13 forskellige farver gør det nemt at finde perfekte til tone til lige netop din hud. Blandt den løse mineralpudders fordele er indholdet af vitaminer, antioxidanter og solfaktor 20. 

Denne løse mineralpudder er velegnet dig med eksem eller rosacea, da dækkeevnen er særligt god til din hud. Du er dermed sikret en skånsom og effektiv dækning, som du selv kan opbygge alt efter hvor tæt din børste er. Ønsker du en mere mat mineralpudder, fås den løse mineralpudder også med mat finish. 

Med den løse mineralpudder fra Jane Iredale undgår du:

  • Olie
  • Talkum
  • Kunstige farvestoffer
  • Syntetiske konserveringsmidler
  • Duftstoffer

Beskyt krop og ansigts med solbeskyttelse

Udover de mange faste og løse mineralpudderprodukter, finder du også den innovative solbeskyttelse Jane Iredale Powder Me SPF. Den fantastiske ansigts- og kropspudder beskytter mod UVB- og UVA-stråler med bl.a. titandioxid, der er en af de eneste og mest aktivitet ingredienser i solbeskyttelse.  

Du finder Powder Me SPF i fire forskellige farver, hvoraf den transparante udgave kan anvendes af børn. Indholdet af ler nærer og beroliger huden for at lindre inflammation efter for meget sol. 


Vil du se flere produkter fra Jane Iredale?

Mineralpudder er langt fra det eneste produkt, som du finder hos det populære mærke. Uanset om du leder efter mascara, læbestift, øjenskygge eller nye, innovative produkter, finder du det hos Jane Iredale. Hos MEd24.dk har vi gode priser og tilbud på Jane Iredale.


Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?