Jane Iredale - The skin care makeup

Naturlig, vegansk og mineralbaseret makeup fra Jane Iredale

Hvis du er på udkig efter en helt unik, vegansk og økologisk skønhedspleje serie, der blandt andet er anerkendt af flere stjerner som Susanne Bier, Ditte Gråbøl og Ellen Hellingsø samt anbefalet af hudlæger hele verden over, så er du faldet over det helt rette brand!

Mineralerne samt den milde og plejende formel i alle produkter fra Jane Iredale er med til at give en ultimativ dækning, en silkeblød lethed og en hud, der både vil se frisk og smuk ud hele dagen lang.

Jane Iredale er herfor en klassisk, avanceret, holdbar og en helt igennem eksklusiv makeupserie. Med Jane Iredale er den optimale skønhed, du fortjener, blot et enkelt penselstrøg væk!  

Hvad er Jane Iredale?

I 1994 begyndte den amerikanske Jane Iredale sin rejse med “Iredale Mineral Cosmetics”. Igennem livet havde hun oplevet, at mange kvinder ikke kunne tåle den makeup, de anvendte dagligt. Hendes ønske blev herfor at grundlægge en langtidsholdbar mineral makeupserie, der havde hudpleje egenskaber og kunne anvendes af alle – selv dem med den sarteste hud. 

Et naturligt og sundt valg

Jane Iredale er sidenhen blevet et af verdens mest avancerede makeup brands. Produkterne viser hvorledes, at makeup kan give dig en fejlfri og flot hud ved hjælp af mineralernes lethed. Alle farver eller pigmenter i Jane Iredale stammer ligeledes fra mineraler såsom sten og lignende.

Alt fra Jane Iredale mascara og blush til Jane Iredale lipgloss er så effektive, enkle og naturlige som overhoved muligt, så du let og enkelt kan træffe sunde, smukke og samtidig gode valg. Indholdet er ikke blot det eneste naturlige. Makeuppen er ligeledes med til at skabe et naturligt og let makeuplook, der altid giver smukke og langtidsholdige resultater.  

God holdbarhed

Det fantastiske brand er særligt kendt for sine Jane Iredale mineral puddere samt Jane Iredale foundation. Deres naturlige indhold af mineraler, gør dem nemme at blende ind i enhver hudtone, de giver samtidig huden mulighed for at ånde og efterlader til enhver tid et flot resultat.

Jane Iredale Mineral Cosmetics er sågar så holdbare, at du kan beholde det påførte makeup hele dagen lang, uden behov for at opfriske eller påføre nye lag. Mange er særligt blevet forelskede i Jane Iredale concealer samt Jane Iredale bb cream af denne grund. 

Kun et penselstrøg fra optimal skønhed

Brandets formål er at ændre dit liv. Deres højeste ønsker er at give dig den hud, du altid har drømt om. Serien omfatter derfor også et hav af forskellige populære Jane Iredale pudder, øjenskygger, lipgloss og meget mere – alle produkter kan fås på forskellige former og i mange flotte nuancer, der giver dig muligheden for at finde dit perfekte match. 

Til for enhver kvinde

Med Jane Iredale kosmetik finder du den bedste side frem i dig selv ved hjælp af en helt fantastisk makeup, der er med til at fremhæve din naturlige skønhed.

Flere af seriens sunde og naturlige produkter har til og med multifunktionelle egenskaber, således det kan anvendes flere steder og med forskellige formål. Dette skyldes tanken om, at enhver kvinde i enhver alder og med enhver hudtype skal kunne bære Jane Iredale kosmetik med et resultat, der lader skønheden skinne igennem mere end nogensinde før! 

Genanvendelig emballage og mulighed for refill

Bevidstheden om miljøet har ført til at Jane Iredale tilbyder en række “refillable” etuier. Du finder blandt andet Jane Iredale Refillable Compact i rosaguld, hvortil du kan købe refills med Purepressed base, Beyond Matte eller Bronzers refiller. Med disse sparer du herpå produktionen af en emballage, der hos mange blot ryger i skraldespanden efter brug. 

Desuden er hele Jane Iredale sortimentet markeret Cruelty Free, hvilket betyder, at absolut ingen af produkterne er testet på dyr. 

Jane Iredale bestsellere

Brandet sætter en ære i at tilbyde makeup uden unødvendige ingredienser, for i stedet skabe de smukke, gyldne og strålende bronzers, puddere samt foundations, der kan behage dig igennem dagens gøremål. Blandt Jane Iredales bestsellere finder du: 

Jane Iredale pudder

Purepressed Base er en mineralpudder, der gør det muligt at skabe et naturligt og smukt look. Den giver huden en smuk og naturlig rødme, som hvis du havde været ude at løbe, mens Purepressed Base plejer huden med sine beskyttende mineraler. Jane Iredale purepressed base indeholder nemlig hverken kunstige farvestoffer eller irritationsfremkaldende ingredienser, hvorfor du også med god samvittighed kan anvende Purepressed Base på både øjenlåg og læber. 

Jane Iredale Foundation

Liquid Minerals foundation fra Jane Iredale mindsker alle synlige linjer og giver et smukt og udjævnet resultat af hudens farve. De selvjusterende mineraler tilpasser sig alt fra hudfarve, fugtindhold og hudtype. Liquid Minerals findes i 13 forskellige nuancer til alt fra en kold til en varm undertone, der alle giver en både let eller kraftigt dækning - alt efter dine præferencer.  

Jane Iredale øjenskygge

Med Smooth Affair for Eyes når påføring og resultatet af øjenskygge helt nye højder. Øjenmakeuppen giver et frisk look hele dagen lang med sin ultra bløde og lette konsistens, og så kan de til og med anvendes som en skinnende highligter eller øjenskygge base.  

Jane Iredale læbestift

Just kissed er fra læbestift-serien. Just Kissed gør læberne både fyldige og kysseklar, og så er Just Kissed fremstillet uden irritationsfremkaldende ingredienser. I stedet er læbestiftserien skabt med sheasmør, solsikkeolie og aloe vera, som blødgør og fugter dine læber. Just Kissed kommer i 8 forskellige farver – fra en flatterende neutral farve til den klassiske kraftige røde farve. 

Jane Iredale bb cream

Farvet Dagcreme er skabt til at tilpasse sig den individuelle hudtone. Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream giver fløjlsblød hud, mens den kombinerer foundation, concealer, solbeskyttelse og fugtcreme i én! Den mineralbaserede creme hjælper med at nære og beskytte huden mod UV-stråler samt skader forårsaget af frie radikaler.   

Jane Iredale eye pencil

Med en eye pencil fra Jane Iredale vil du opleve hvorledes plejende olier, voks og sunde farver kan være med til at smelte smukt og let på huden både ved øjnene og læberne. Du finder disse i forskellige farver til enhver lejlighed. 

Syntetiske makeuppensler

Alle Jane Iredale pensler er udført i et luksuriøse, bløde og syntetiske naturon- og taklon-fibre, som er det overlegne alternativ til naturhår. Børsterne er alle veganske! Disse er de helt rigtige værktøj for en flot makeup, der er påført perfekt på huden. De er derfor også udviklede til bestemte formål for at være så effektive og nænsomme på huden som overhoved muligt. 

Køb Jane Iredale hos Med24.dk

Du er blot et klik og enkelt penselstrøg fra den bedre version af dig.

Med Jane Iredale kosmetik vil du hurtigt opleve en sund, let og enkel vej til din naturlige og optimale skønhed. Brandet er netop til for, at du skal få den smukke udstråling, du som kvinde fortjener! Vi har hos Med24.dk derfor også et stort udvalg af disse helt unikke og avancerede makeup produkter til gode priser og skarpe tilbud!  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.