Jane Iredale - The skin care makeup

Jane Iredale makeup gør huden smuk og sund

Køb Jane Iredale Makeup og du vil opleve, hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud med Jane Iredale! Kendte som Susanne Bier, Ditte Gråbøl, Mia Lyhne og Ellen Hillingsø bruger Jane Iredale, som fremstilles af Iredale Mineral Cosmetics. Som den første så Jane Iredale potentialet i at tilbyde en komplet makeup serie baseret på mineraler - en makeup serie, som er sund for huden!

Vi forhandler alle Jane Iredale produkter online, her iblandt Jane Iredale Mascara, Foundation, Concealer m.m - Prøv selv Jane Iredale makeup produkterne, du vil elske dem! Køb online nu og få leveret lige til døren.

Makeup er lidt af en spøjs ting, når man tænker over det. Vi benytter makeup, fordi vi vil have en hud, der er smukkere og sundere at se på. Men faktum er, at meget af den makeup, som vi hver evig eneste dag påfører vores hud, har den fuldkomne modsatte effekt. Ofte er makeup fyldt med parabener, kemikalier og usunde stoffer.

Derfor er det også så kærkomment, når vi endelig støder på makeup, der på én gang forener det smukke med det sunde.

Sådan er tilfældet med Jane Iredale makeup. Her har vi at gøre med makeup, der er udviklet til at gøre os smukkere, men som i en naturlig forlængelse plejer huden. For hos Jane Iredale er der en helt grundlæggende forståelse af, at den smukkeste makeup er hudens egen naturlige sundhed. Derfor er makeup fra Jane Iredale mineral makeup, der er udviklet uden tilstoppede mineralske olier men med anti-inflammatoriske egenskaber. Det gør mineralmakeuppen gavnlig for f. eks hud med tendens til acne eller rosacea.

Kort sagt har vi her at gøre med en komplet makeupserie, baseret på mineraler der gør huden både smuk og sund!

Vi har udvalgt fire populære produkter fra Jane Iredale makeup-serie, men du finder også langt flere produkter nedenfor.

Farvet Dagcreme er skabt til at tilpasse sig den individuelle hudtone. Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream giver fløjlsblød hud, mens den kombinerer foundation, concealer, solbeskyttelse og fugtcreme I én! Den mineralbaserede creme hjælper med at nære og beskytte huden mod UV-stråler samt skader forårsaget af frie radikaler.  

Just kissed er fra læbestift-serien. Just Kissed gør læberne både fyldige og kysseklar, og så er Just Kissed fremstillet uden irritationsfremkaldende ingredienser. I stedet er læbestiftserien skabt med sheasmør, solsikkeolie og aloe vera, som blødgør og fugter dine læber. Her er hverken tilsat parfume, kemiske farvestoffer og konserveringsmidler. Just Kissed kommer i 8 forskellige farver – fra en flatterende neutral farve til den klassiske kraftige røde farve.

Purepressed Base er en foundation, der gør det muligt at skabe et naturligt og smukt look. Den giver huden en smuk og naturlig rødme, som hvis du havde været ude at løbe, mens Purepressed Base plejer huden med sine beskyttende mineraler. Purepressed base indeholder nemlig hverken kunstige farvestoffer eller irritationsfremkaldende ingredienser, hvorfor du også med god samvittighed kan anvende Purepressed Base på både øjenlåg og læber.

Gold Dust er tiltænkt de aftener, hvor der skal drysses lidt ekstra guldstøv udover festlighederne. Med Gold Dust får du et på én gang sexet og sofistikeret look, der giver makeuppen det ekstra glimmer af knald og glamour. Gold Dust kan desuden bruges i håret eller på skuldrene, og ligesom med resten af Jane Iredales produkter indeholder Gold Dust ingen irritationsfremkaldende ingredienser.

Har du erfaringer, modtager vi meget gerne en anmeldelse fra dig her på siden.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.