Husk pulver og kapsler - Bedste priser og tilbud

Tilbud på HUSK frøskaller kosttilskud og Fiber HUSK til bagning

Husk Psyllium frøskaller anvendes, som kosttilskud, af mange på daglig basis og derfor er produktets pris naturligvis vigtigt. Vi har løbende tilbud og super skarpe priser på både HUSK pulver kosttilskud, Husk kapsler kosttilskud, og FiberHusk. Er du på jagt efter tilbud på HUSK er du hos os garanteret en super pris. Du finder HUSK frøskaller og kapsler her.

HUSK pulver kosttilskud – her får du den bedste pris på HUSK

Pulverudgaven af HUSK Psyllium er fremstillet af frøskaller, som indeholder hele 85% kostfibre. HUSK Psyllium-frøskaller bidrager til en normal fordøjelse og tarmfunktion og kan nemt indtages i et glas vand, juice eller i din favorit smoothie. HUSK Psyllium indeholder 450 g. pulver. Vi sørger altid for faste lave priser, så du ikke behøver at sidde og vente på tilbud.

HUSK kapsler kosttilskud til en skarp pris – Den lette, men lidt dyrere, løsning

HUSK kapsler er til dig der ønsker en let og hurtig måde at tage dit HUSK kosttilskud på. Du behøver ikke tænke på at skulle blande det i maden eller røre pulver ud et glas vand eller lignende. Det er med andre ord hurtigt og nemt. Men kapselformen er til gengæld en lidt dyrere måde at få dit HUSK Psyllium på. Prisen afspejler, at der er omkostninger til kapselproduktion, men til gengæld kan den nemme løsning med kapsler, være det der gør at man rent faktisk får indtaget sin daglige mængde af HUSK. De er også lette at have med på farten og kan kombineres med HUSK pulver. Vil du prøve HUSK kapsler, får du hos Med24 den bedste pris. 

Husk Fibre Kosttilskud med tilsat smag

Husk fås nu også som kosttilskud med enten solbærsmag eller lemonsmag. I forhold til pris er det en billigere måde at indtage Husk på end kapslerne. I denne variant blandes Husk pulveret i et glas vand og drikkes med det samme. For at få den gode smag er der i dette produkt tilsat sukker/kulhydrater men til gengæld får du et produkt der på en smagfuld måde giver dig din daglige Husk.

Fiber HUSK til bagning - Glutenfri bagemiddel med psyllium frøskaller

Med Fiber HUSK kan du gøre al din mad mere fiberrig. Det kan anvendes til bagning, men også som tilsætning i fars, smoothies og andre madvarer. Fiber HUSK består af pulveriserede Psyllium frøskaller fra den indiske plante Plantago Ovata, og indeholder 85 % vandopløselige fibre. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.