Husk pulver og kapsler - Bedste priser og tilbud

Tilbud på Husk frøskaller naturlægemiddel, kosttilskud og FiberHusk til bagning

Husk Psyllium frøskaller naturlægemiddel anvendes af de fleste på daglig basis og derfor er produktets pris naturligvis vigtigt. Vi har løbende tilbud og super skarpe priser på både Husk naturlægemiddel pulver, Husk naturlægemiddel kapsler, Husk fibre og FiberHusk. Er du på jagt efter tilbud på Husk er du hos os garanteret en super pris. Du finder alle Husk produkterne Her.

Husk Pulver Naturlægemiddel – her får du den bedste pris på Husk

Pulverudgaven af Husk naturlægemiddel  er her du får det højeste indhold af psyllium frøskaller for pengene. Husk pulver fås i 3 forskellige størrelser, nemlig 200 gram, 450 gram og Husk i 1000 gram. 1 kilo udgave er her du får den bedste pris og med vores faste lave pris behøver du ikke sidde og vente på tilbud. 

Husk kapsler Naturlægemiddel til en skarp pris – den lette, men lidt dyrere, løsning

Husk kapsler er til dig der ønsker en let og hurtig måde at tage din Husk på. Du behøver ikke tænke på at skulle blande det i maden eller røre pulver ud et glas vand eller lignende. Det er med andre ord hurtigt og nemt. Men kapselformen er til gengæld en lidt dyrere møde at få sin Husk på. Prisen afspejler, at der er omkostninger til kapselproduktion, men til gengæld kan den convenience man får med være det der gør at man rent faktisk får indtaget sin daglige mængde af Husk. De er også lette at have med på farten og kan dermed kombineres med Husk pulver. Vil du prøve Husk naturlægemiddel kapsler, får du hos Med24.dk den bedste pris. 

Husk Fibre Kosttilskud med tilsat smag

Husk fås nu også som kosttilskud med enten solbærsmag eller lemonsmag. I forhold til pris er det en billigere måde at indtage Husk på end kapslerne. I denne variant blandes Husk pulveret i et glas vand og drikkes med det samme. For at få den gode smag er der i dette produkt tilsat sukker/kulhydrater men til gengæld får du et produkt der på en smagfuld måde giver dig din daglige Husk.

FiberHusk til bagning - Glutenfri bagemiddel med psyllium frøskaller

Med FiberHusk kan du gøre al din mad mere fiberrig. Det kan anvendes til bagning, men også som tilsætning i fars, smoothies og andre madvarer. FiberHUSK består af pulveriserede Psyllium frøskaller fra den indiske plante Plantago Ovata, og indeholder 85 % vandopløselige fibre.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?