HUSK

HUSK Psyllium-frøskaller

Læs mere om HUSK naturlægemiddel lige her!

HUSK Naturlægemiddel

Naturlægemidlet HUSK® Psyllium-frøskaller fås både som pulver og kapsler og er et godkendt naturlægemiddel mod diarré, forstoppelse, irritabel tyktarm og let forhøjet kolesterol. Virkningen skyldes Psyllium frøskaller fra den indiske plante Plantago Ovata. Pulveret indeholder ingen tilsætningsstoffer – eneste bestanddel er de fiberrige Psyllium frøskaller, der indeholder 85% fibre.

HUSK er et naturlægemiddel med dokumenteret effekt mod forhøjet kolesterol, forstoppelse, irritabel tyktarm, diarré, træg mave og hæmorider. Den danske lægemiddelstyrelse godkendte HUSK psyllium frøskaller i 1996 og i dag anbefaler læger, speciallæger og diætister produkterne. HUSK er et 100% naturligt fiberprodukt uden tilsætningsstoffer og kan anvendes glutenallergikere og veganere.
HUSK er baseret på Psyllium frøskaller (loppefrøskaller), som stammer fra den indiske plante Plantago Ovata. Frøskallerne findes i mange kvaliteter, hvor HUSK har den højeste renhed på 98-99%. Loppefrøskaller indeholder 85% kostfibre og det er derigennem du opnår en bedre fordøjelse. Samtidig giver de mange fibre i HUSK en god mæthedsfornemmelse og kan derved hjælpe dig, hvis du er på slankekur.

Hvad er kostfibre?

Fiber er en vigtig del af vores daglige kost og sørger for, at maven har noget at arbejde med og holder peristaltikken i gang (tarmens bevægelse). Kostfibrene er egentlig ekstra grove kulhydrater, som ikke bliver nedbrudt af vores mave-tarmkanals fordøjelsesenzymer. Fibrene har en lang række sunde fordele for vores kroppe og blandt de vigtigste kan nævnes, at de sætter gang i fordøjelsen og forebygger hjertekarsygdomme.

Voksne bør spise 25-35 gram pr. dag, men i gennemsnittet får voksne danskere kun omkring 20 gram. Du kan øge dit indtag af kostfibre ved at spise flere fuldkorn, grove grøntsager og frugt. Hertil kan du selvfølgelig supplere med HUSK produkter, som både kan bruges til bagning, til drikkelse og som drys på fx din morgenmad.

Hvad hjælper HUSK mod?

HUSK er godkendt naturlægemiddel til behandling af:

  • Forhøjet kolesterol
  • Forstoppelse
  • Irritabel tyktarm
  • Diarré

Forhøjet kolesterol

Forhøjet kolesterol er en hyppig årsag til åreforkalkning, som i værste fald kan medføre blodprop i hjertet og blødninger i hjernen.

HUSK Psyllium frøskaller har en dokumenteret effekt på forhøjet kolesterol. Fibrene fra HUSK Psyllium-frøskaller virker på forhøjet kolesterol ved at binde en del af fedtstofferne. Sammen med afføringen medvirker HUSK til at en del af fedtstofferne bliver ført ud med afføringen. Tager du HUSK Psyllium-frøskaller hver dag, kan du både forebygge og nedsætte mængden af det dårlige kolesterol i blodet.

Forstoppelse

Forstoppelse kan være til stor ubehag og irritation. Symptomerne på forstoppelse er sjælden og hård afføring samt en fornemmelse af ufuldstændig udtømning. For at undgå forstoppelse er det vigtigt at have en normal tarmfunktion. Din tarmfunktion bliver påvirket af din fysiske aktivitet, for lidt fiber i kosten og for lidt væske. Det er derfor heldigvis muligt, at du selv kan hjælpe til en normal tarmfunktion og dermed undgå forstoppelse. HUSK er et godkendt middel mod forstoppelse og kan hjælpe din tarmfunktion ved at tilføre ekstra kostfibre til din daglige kost. Dermed får tarmene noget at arbejde med, hvilket er en rigtig god ting. Fibrene suger væske til sig og hjælper derfor til at få en blødere afføring og stimulerer tarmbevægelserne i kroppen.

Irritabel tyktarm

Irritabel tyktarm sker, når der er øget følsomhed i tarmene fra bl.a. madvarer. Irritabel tyktarm viser sig ofte ved luftansamlinger i tarmene, løs eller træg mave. Det kan derfor være utroligt generende, da du både kan opleve diarre og forstoppelse.

Har du en irritabel tyktarm, er det vigtigt at du har en kost med højt fiberindhold – her kan HUSK hjælpe, drikker rigeligt med væske og at du har regelmæssige toiletbesøg. Det kan nemlig give forstoppelse at holde på sin afføring.

Diarré

HUSK kan lindre symptomerne ved diarré, da kostfibrene kan stabilisere tarmens bevægelser. Diarré kan opstå som følge af mange ting. Langvarig diarré kan føre til, at du bliver underernæret, da kroppen kommer til at mangle vitaminer, mineraler og væske. Har du diarré er det derfor vigtigt, at du – udover at få kostfibre – sørger for at drikke rigeligt med væske. Det anbefales at drikke mindst 2 liter vand hver dag.

Pludselig diarré er oftest forbundet med, at du er blevet smittet med en virus eller udsat for en bakterie, som din krop ikke er vant til. Det ses ofte på ferier til steder, hvor hygiejnen ikke er lige så god som herhjemme.

Undgå diarré på ferien! Læs vores gode råd til rejseapoteket, så er du godt forberedt på ferien.

Må HUSK anvendes af børn og gravide?

HUSK bør ikke bruges af børn under 6 år og bør ikke indtages lige inden sengetid. HUSK må gerne indtages af gravide og ammende, da det er et 100% naturligt fiberprodukt. I forbindelse med graviditet kan man ofte opleve problemer med maven, derfor kan det være en god idé at tage HUSK.

Er der bivirkninger ved HUSK?

Der er meget få bivirkninger ved HUSK Naturlægemiddel. I sjældne tilfælde kan der opstå allergiske reaktioner. Det høje fiberindhold kan i de første dage give mavesmerter og mere luft i maven. Det er samtidig vigtigt at være opmærksom på, at HUSK nedsætter transporttiden i tarmen og kan muligvis påvirke optagelsen af anden medicin. Tal derfor altid med din læge, hvis du er i medicinsk behandling. 

Hvad er andres erfaring med HUSK?

HUSK er et af de mest solgte produkter af alle kosttilskud og naturlægemidler i Danmark. Dette i sig selv siger noget om de positive erfaringer andre har med produktet. Under de enkelte produkter kan du se andre personers specifikke erfaringer og du er også meget velkommen til selv at skrive en anmeldelse af HUSK eller et tip til hvordan man kan anvende HUSK i f.eks. smoothies på morgenmad eller lignende. På den måde er du med til at hjælpe andre.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?