Geo Bavicchi spire sprouter - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Geo Bavicchi
Varenummer: 15159

Geo Bavicchi Spire Sprouter er god til øvede og nybegyndere - Spir op til 12 forskellige spirer samtidig!

Med denne Spire Sprouter fra Geo Bavicchi kan du dyrke dine egne spirer derhjemme - uanset om du er mester-spirer eller nybegynder! Spire Sprouteren er fremstillet med 3 bakker i plastik med smarte riller, så det overskydende vand kan løbe fra. Den fjerde og nederste bakke opsamler vandet fra de tre spirebakker, så du ikke skal bekymre dig for, om dine spirer får for meget eller for lidt vand. Når bakkerne stables, skabes desuden et mellemrum mellem hver bakke, som garanterer god ventilation til spirerne. ydermere er hver bakke opdelt i 4 rum, så du alt i alt kan spire 12 forskellige slags spirer ad gangen. Geo Bavicchi har en masse skønne frø til spiring - se det store udvalg her!

Spire Sprouter er fremstillet i BPA-fri plastik med en diameter på 20 cm. For en nem og hurtig rengøring efter brug af Spire Sprouteren, kan du komme den i opvaskemaskinen.

Anvendelse

Udblød de ønskede spirefrø efter instruktion på den specifikke sort. Fordel frøene i Spire Sprouterens bakker i et jævnt lag. Vand dine spirer dagligt og efter få dage er de klar til at blive høstet - herefter er anvendelsesmulighederne uendelige! Spirerne holder sig ca. en uge i køleskabet. 

I videoen herunder kan du se hvordan du bruger Geo Bavicchi Spire Sprouter:


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Geo Bavicchi
Varenummer: 15159
BPA free
BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.