Kølemåtte til hund

Har din hund svært ved at holde sommervarmen ud, og leder du efter den bedste kølemåtte til din hund? Din hunds komfort og trivsel er en topprioritet hos os. Derfor finder du et bredt udvalg af gode kølemåtter til din bedste ven her! 

Hvad gør en kølemåtte? | Gode råd til rejser med din hund | Vedligeholdelse af kølemåtte 

17 Produkt(er)

Kølemåtte til din hund - hjælper med at afkøle din bedste ven på varme dage

Sommerens varme er på vej, og mange af os nyder, at solens stråler bager ned - når det bliver for varmt, drikker vi noget koldt eller hopper ind i skyggen. Men det er ikke kun os mennesker, der har brug for at køle af, når sommervarmen melder sin ankomst. Det har vores firbenede venner også. Varmen kan være hård for din hund, og det er derfor vigtigt, at din hund bliver kølet ned i løbet af dagen, så den ikke bliver dårlig, eller får hedeslag.

Det kan være alvorligt for hunde, i det varme vejr, at blive overophedet. En kølemåtte hjælper med at regulere din hunds kropstemperatur og mindske risikoen for overophedning. 

Med en kølemåtte til din hund kan I lege ude i haven og nyde det gode vejr, uden at din hund får det for varmt eller bliver overophedet. En kølemåtte kan hurtigt og effektivt nedkøle din hund, og du kan nemt have den med på sommerferie. En kølemåtte kan også placeres i bilen og i hundekurven, så din hund kan sove godt selv i varme temperaturer. 

Hvad gør en kølemåtte?

En kølemåtte til hunde er en specielt designet pude, der bruger forskellige køleteknologier til at holde din hund afkølet i varmt vejr, og regulere dens kropstemperatur. Kølemåtterne kommer i forskellige størrelser og typer, men deres primære formål er det samme - at holde din hund komfortabel i varmen. 

Kølemåtter til hund er nemme at anvende. Du skal hverken putte den i fryseren eller køleskabet for at den bliver klar. Kølemåtten fungerer som en gelepude med kølende gel, der blot skal foldes ud, og så vil den kølende effekt opstå ved kropskontakt med din hund. Det bliver ikke nemmere, og når din hund er i varmen, vil den takke dig for at købe den bedste kølemåtte til hund.  

OBS! Når kølemåtten ikke er i brug, bør den opbevares på et køligt og tørt sted for at bevare dens køleegenskaber. Undgå at udsætte den for direkte sollys eller høj varme, da det kan beskadige dens effektivitet. Har du din hund med på rejser?

Skal du have din hund med på sommerferie, er det vigtigt, at du er opmærksom på klimaforandringerne. Din hund er måske ikke vant til den varme vind, den fugtige luft, og de ekstra høje temperaturer. Der findes heldigvis flere måder på at afkøle din hund i varmen, og vi vil her guide dig til, hvordan du bedst passer på din hund i varmen - også når I er på ferie.

1. Hop ind i skyggen

Sikre dig, at der er områder i haven, på stranden, eller i feriebyen, hvor f.eks. store træer eller en parasol skaber skygge. Så kan din hund altid trække sig ind skyggen og køle af, når den får det for varmt. Hunde kan nemlig ikke lige så nemt tåle at være i direkte sol, som mennesker kan.

2. Rigeligt med vand

Det er også vigtigt, at din hund får nok vand, når den befinder sig i varmen. Vand er med til at køle hunde ned, og sommervarmen gør din hund ekstra tørstig. Sørg derfor altid for at have vand ved din side, når du er på ferie med din hund, går en tur i solen, eller bare leger ude i haven. Det kan være en god ide at vente med den lange gåtur til, at solen ikke er skarpest, men hvis I alligevel bevæger jer ud i middagssolen, så husk at holde pauser i skyggen. 

3. Tag en kølemåtte med på rejse

Er din hund glad for sin kølemåtte hjemme, kan det være et godt supplement til rejsen. Kølemåtter kan være en kilde til stor komfort for din hund. De kan hjælpe din hund med at finde et køligt sted at hvile og slappe af i løbet af de varmeste dele af dagen. Vedligeholdelse og rengøring af kølemåtter

Det er vigtigt at holde kølemåtten i god stand for at sikre den levetid og effektivitet. Undgå at have den til at ligge i direkte sollys, da det kan ødelægge gelen og dens kølende effekt.  

De fleste kølemåtter kan nemt rengøres med en fugtig klud og mild sæbe. Det er vigtigt at holde måtten ren for at undgå ophobning af bakterier og skimmel, som kan skade måttens effektivitet og være usundt for din hund. Køb billig kølemåtte til hund hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi kølemåtte til hund, hvor du finder kølemåtter til billige priser og i forskellige størrelser. Find den størrelse der passer til din hund, og gør det behageligt for din hund at lege og slappe af i sommervarmen. Er du nysgerrig på, hvordan du rejse med din hund, så læs med her og få de bedste tips: 


Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.