Companion

55 Produkt(er)

Kødben og godbidder fra Companion til forkælelse af din hund eller kat

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Derfor skal kvaliteten af dens godbidder selvfølgelig være helt i top. Companion har et bredt udvalg af skønne godbidder, som er 100% naturlige. Det betyder, at de hverken indeholder tilsat sukker, farve eller smag. Hundegodbidderne er endvidere glutenfrie og kan gives til alle hunde - også hvalpe!

Klassiske smage i nyfortolkede forme!

Companion laver spændende og moderne godbidder med klassiske smage, som helt sikkert bliver et hit hos din hund. Vælg mellem alt fra sushi-godbidder med laks til traditionelle godbidsstykker med oksekød.

Uanset hvilken variant fra Companion du vælger, er du garanteret den højeste kvalitet. De fleste af godbidderne er små og dejligt bløde, så de nemt kan brækkes i mindre stykker. På den måde kan både hvalpe, voksne hunde og ældre hunde med dårlige tænder nyde de fantastiske smage. I det store udvalg fra Companion indgår også små tyggeben med tørret kyllingekød, et klassisk knudeben af råhud og en spændende slikkepind til hunde!

Hos Med24.dk finder du blandt andet disse varianter af skønne godbidder til hunde fra Companion:

  • Companion Short Beef Sticker, godbidder m. okse
  • Companion Rabbit Rice Dumbbell, små ben m. kanin
  • Companion Chicken Stripes, godbidder m. chiafrø
  • Companion Duck Jerky Heart, godbidder m. and

Lækre godbidder til katte

Companion er har også lavet lækre godbidder og snacks til katte. Disse godbidder kan bruges til alle størrelser af katte, og fås med smage som:

  • Laks
  • Tun
  • Kylling

Find din hund eller kats favorit blandt de mange forskellige varianter fra Companion lige her hos Med24.dk. Vi har billige priser og løbende tilbud på vores mange produkter samt hurtig levering, så de smagsrige godbidder kommer hjem til dig og din bedste, 4-benede ven i en fart.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.