Feliway Classic Diffusor + refill

1
1
1
Se alle produkter fra Feliway
Varenummer: 46491

Feilway Classic Diffusor & refill skaber en øget tryghed for katte i hjemmet

Denne Feliway Classic Diffusor & refill hjælper med at skabe en øget tryghed i hjemmet for katte, så de nemmere kan finde ro og slappe af. Når katten føler sig tryg i sine vante omgivelser, viser den det ved at gnide sig imod forskellige ting for at afsætte duftsignaler. Katten afsætter et feromon, som overføres og er med til at signalere det er et trygt sted at være. Når der sker forandringer i kattens omgivelser, kan katten blive stresset og urolig og i sådanne situationer kan man med fordel anvende Feliway Classic Diffusor + refill for at skabe en øget tryghed.

Feliway Classic kan bl.a. anvendes ved:

  • Flytning til nyt hjem
  • Ophold i kattepension
  • Transport
  • Besøg hos dyrlægen
  • Højtider som jul og nytår
  • Fester med mange mennesker

Anvendelse:

Diffusor og flaske skrues sammen og sættes i en stikkontakt, der skal være tændt hele tiden. Diffusoren placeres bedst i det rum, hvor katten opholder sig mest. Diffusoren skal placeres, så der er frit 1,2 meter over og 0,6 meter på hver side af den. Diffusoren dækker et samlet areal på 50-70 m2, hvilket tager ca. 12 timer at fylde helt op med feromonerne. Ofte vil man kunne mærke en effekt på katten inden for 1 time.

OBS: Feliway findes i to forskellige former; Feliway Classic og Feliway Friends.  Feilway Classic øger trygheden i det hjemmelige miljø, og mindsker behovet for at markere sig, mens Fielway Friends reducerer spændinger og konflikter mellem katte. Hvis du oplever dine katte både har konflikter og markerer sig, kan du med fordel anvende både Feliway Classic og Feliway Friends. Køb Feliway Friends her!


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Feliway
Varenummer: 46491

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.