Feliway

Feliway producerer diffusere og sprays, der indeholder en efterligning af kattens naturlige tryghedsferomoner og harmoniferomoner og skaber harmoni og tryghed hos din kat. Læs mere om Feliway her!

13 Produkt(er)

Hvad er Feliway?

Feliway er med til at skabe en øget tryghed hos din kat ved at udsende kattens naturlige feromoner. Feliway til katte indeholder en efterligning af de feromoner, som katten naturligt udsender, når den føler sig tryg i sine omgivelser. Katte udsender to typer af feromoner; tryghedsferomoner og harmoniferomoner. Katten afsætter tryghedsferomonet, når den føler sig tryg og glad ved at gnubbe sit ansigt mod hjørner, møbler og personer. Når katten opholder sig omkring feromonerne bliver den mindet om, at det er et trygt og rart sted at være. Harmoniferomonet er derimod de feromoner, som kattemoren udsender til sine killinger, for at skabe tryghed omkring dem.

Hvornår bruges Feliway?

Feliway kat bruges hvis du oplever, at din kat er urolig eller stresset. Hvis katten er urolig, kan den reagere ved at kradse og urinmarkere på møblerne. Katten kan blive urolig og stresset, hvis der f.eks. er høje lyde, gæster på besøg, efter ophold i kattepension, ved ommøblering eller ved flytning. I disse situationer kan Feliway diffusor eller Feliway spray til katte anvendes for at etablere en øget tryghed hos katten. Feliway Classic indeholder en efterligning af tryghedsferomonet og er særlig god, hvis katten føler sig utryg og ikke selv udsender tryghedsferomonet. Feliway Friends indeholder en efterligning af harmoniferomonet og kan være en stor hjælp, hvis der er spændinger og konflikter mellem flere katte i et hjem.

Feliway spray

Feliway Classic spray er særlig god at bruge i f.eks. kattens transportbur, hvis din kat har tendens til utryghed i forbindelse med kørsel. Feliway spray kan sprayes på alle ting og overflader, som katten skal opholde sig i nærheden af og hvor katten har tendens til en utryg og stresset adfærd. Hos Med24.dk kan du nemt og billigt købe både Feliway Classic Spray 20 ml og Feliway Classic Spray 60 ml.

Feliway til stikkontakt

Køb Feliway hos Med24.dk, vi har flere forskellige Feliway diffusere samt tilhørende Feliway refill. Feliway diffusionen sættes i en stikkontakt, hvorfra den udsender de naturlige feromoner og skaber en øget tryghed for katten. Diffusionen er en mere længerevarende løsning, der holder i ca. 4 uger, hvorefter du skal udskifte med en ny Feliway refill. Feliway diffusor dækker et område på 50-70 m2 og har fuld effekt 24 timer efter, den er sat op. Hos Med24.dk har vi flere af de smarte Feliway diffusor og Feliway refill. Vores udvalg består bl.a. af:

  • Feliway Classic Diffusor + refill
  • Feliway Classic Refill til diffusor – 48 ml.
  • Feliway Friends Diffusor + refill
  • Feliway Friends Refill til diffusor
  • Feliway Optimum Diffusor m. flaske 48 ml.

Køb de smarte diffusere og sprays fra Feliway nemt og sikkert hos Med24.dk, så du kan hjælpe din kat med at blive tryg og sikker i hjemmet igen. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter kommer frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.