Kølemåtte til hund

Har din hund svært ved at holde sommervarmen ud, og leder du efter den bedste kølemåtte til din hund? Hos Med24.dk finder du et udvalg af kølemåtter til hund i flere forskellige størrelser, så din hund også kan få en god sommer.  

Hund i varme | Bedste kølemåtte til hund | Køb billig kølemåtte til hund  

Pas på din hund i varmen

Sommerens varme er på vej, og mange af os nyder at solens stråler bager ned - når det bliver for varmt, drikker vi noget koldt eller hopper ind i skyggen. Men det er ikke kun os mennesker, der har brug for at køle af, når sommervarmen melder sin ankomst – det har vores firbenede venner også. Varmen kan være hård for din hund, og det er derfor vigtigt, at din hund bliver kølet ned i løbet af dagen, så den ikke bliver dårlig eller får hedeslag.  

Skal du have din hund med på sommerferie, er det også vigtigt, at du er opmærksom på klimaforandringerne – din hund er måske ikke vant til den varme vind, den fugtige luft, og de ekstra høje temperaturer. Der findes heldigvis flere måder på at afkøle din hund i varmen, og vi vil her guide dig til, hvordan du bedst passer på din hund i varmen - også når I er på ferie! 

Hop ind i skyggen

Sikre dig, at der er områder i haven, på stranden, eller i feriebyen, hvor fx store træer eller en parasol skaber skygge. Så kan din hund altid trække sig ind skyggen og køle af, når den for det for varmt – eller du kan tage den med under armen, når du selv har brug for skygge.  

Det er også en god ide at vente med den lange gåtur til, at solen ikke er skarpest – og hvis i alligevel bevæger jer ud i middagssolen, så husk at holde pauser i skyggen. 

Rigeligt med koldt vand

Det er også vigtigt, at din hund får nok vand, når den befinder sig i varmen. Vand er med til at køle hunden ned, og sommervarmen gør din hund ekstra tørstig. Sørg derfor altid for at have koldt vand ved din side, når du er på ferie med din hund, går en tur i solen eller bare leger ude i haven om sommeren.  

Kølemåtte til hund

Med en kølemåtte til hund kan du og din hund lege ude i haven og nyde det gode vejr, uden at din hund får det for varmt eller bliver overophedet. Den bedste kølemåtte kan hurtigt og effektivt nedkøle din hund, og du kan nemt have den med på sommerferie. Kølemåtte til hund kan også placeres i bilen og i hundekurven, som din hund kan sove godt, selv i varme temperaturer. Dog skal du være opmærksom på, hvor du placere kølemåtten, da direkte sollys kan beskadige den indvendige gel. 

Kølemåtte til hund er nem at anvende – du skal hverken putte den i fryseren eller køleskabet for at den bliver klar. Kølemåtten fungerer som en gelepude med kølende gel, der blot skal foldes ud, og så vil den kølende effekt opstå ved kropskontakt med din hund. Det bliver ikke nemmere, og når din hund er i varmen, vil den takke dig for at købe den bedste kølemåtte til hund. 


Køb billig kølemåtte til hund hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi kølemåtte til hund, hvor du finder kølemåtter til billige priser og i forskellige størrelser. Find den størrelse der passer til din hund, og gør det behageligt for din hund at lege og slappe af i sommervarmen. Er du nysgerrig på, hvordan du rejse med din hund, så læs med her og få de bedste tips: 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.