Anibio Tic-Clip

1
Se alle produkter fra Anibio
Varenummer: 39525

Effektiv Tic-Clip fra Anibio mod flåter, lopper og tæger

Tic-Clip er en super smart klips til dit kæledyrs halsbånd, som ved hjælp af magnetisk aktivitet beskytter hunden mod utøj som lopper, flåter og andet med op til 90%. Tic-Clippen kan både bruges af hunde og katte - alle racer og alle størrelser. 

Sådan virker den

Den magnetiske plade, som er på størrelse med et hunde-navneskilt, fastgøres i dyrets halsbånd. Tic-Clip har en indbygget magnetisk plade, der oplades gennem kinetisk energi, (bevægelse). Efter 2-5 dage aktiveres et særligt magnetisk felt omkring pladen, som afholder insekter fra at hoppe på hunden da disse ikke kan ”lide” at befinde sig i et magnetisk kraftfelt.

Tic Clip som er virksomt op til 2 år på grund af en effektiv forsegling. 

Anvendelse

Clippen monteres i dyrets halsbånd, og så er det beskyttet optimalt efter få dage. Husk at rengøre Tic Clip, da fedt og snavs kan nedsætte effekten - gerne én gang hver måned. Når Tic clippen har været af hunden i en periode skal den magnetiske plade genoplades i 2 til 5 dage, inden den fulde effekt indtræder igen. Ved større hunde skal begge ringe sættes i sammen med Tic Clip. Hunden behøver ikke at have clippen på om natten. 

Indhold: 1 stk 

Indgår i kategorierne
  1. Hjem & Fritid
  2. Husdyr
  3. Flåter og tæger

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.