Trinol 810 Insektmiddel - 700 ml

1
Se alle produkter fra Trinol
Varenummer: 38996

Insektmiddel mod alle krybende og flyvende insekter

Trinol 810 Original insektmiddel kan bruges forebyggende og langtidsvirkende mod insekter som fluer, edderkopper, myrer, ørentvister, sølvfisk, møl, lopper, biller m.fl. 

Bekæmpelse og forebyggelse af insekter

Trinol insektmiddel virker med det samme og har en langtidsvirkning (op til 7 uger) afhængigt af underlagets materiale. For det bedste resultat sprøjtes Trinol 810 på rene og faste overflader, hvor insekter kommer eller opholder sig. 

810 insektspray kan bruges mod rigtig mange forskellige slags insekter. Herunder finder du en guide til nogle af dem, og hvordan du skal bruge Trinol 810 til at bekæmpe dem. 

Myrer:

Trinol 810 kan bruges til både inden- og udendørs bekæmpelse og forebyggelse af myrer. Sprayen kan benyttes de steder, hvor du har problemer med myrerne. Det kan f.eks. være langs fodlister, på fliser, ved dørtrin osv.

Fluer, hvepse og bier:

For bekæmpelse af fluer sprøjtes der de steder, hvor fluerne opholder sig mest. Det er typisk varme og lyse steder så som vindueskarme og dørkarme osv.

Mod hvepse og bier indendørs gælder det samme som ved fluer. Det er ofte steder som vindueskarmen, de opholder sig, da de søger mod lyset.

Hvis du døjer med hvepsebo, bør du først behandle, når det er blevet mørkt. Efter mørkets frembrud har hvepsene søgt hjem til boet, og herefter kan du sprøjte med Trinol 810 et par gange op mod hvepseboet og omkring det. 

Katte- og hundelopper:

Lopper lever i hunde og kattes pels imellem 2-7 uger, hvor de lægger omkring 15 æg i døgnet. Men æggene kan falde af pelsen, hvor dit kæledyr opholder sig, og derfor kan æg og larver hurtigt spredes.

Hvis du døjer med katte- og hundelopper, er Trinol 810 et godt redskab til bekæmpelse af dette. Denne insektspray bruges i dyrenes omgivelser, hvorefter både larver og lopper dør omgående.  

Trinol 810 bruges overalt, hvor din hund eller kat opholder sig. Midlet skal tørre ind, før dit kæledyr igen må opholde sig det pågældende sted. 

Sølvfisk og skægkræ:

Trinol 810 kan både bruge til bekæmpelse og forebyggelse af skægkræ og sølvfisk på badeværelset eller andre vådrum, hvor de har tendens til at være.

Biller, mider og kakerlakker:

Trinol 810 er yderst effektiv til en hygiejnisk bekæmpelse af biller, mider og kakerlakker. Sørg for at komme godt ned i revner og sprækker, da insekterne godt kan have tendens til at gemme sig her. 

Ørentvister:

Her gælder det samme som ved biller og mider. Kom godt ned i revner og sprækker, da det er her de ofte opholder sig.

Edderkopper og stankelben:

Hvis du vil bruge Trinol 810 mod edderkopper og stankelben, behandles der, hvor de opholder sig f.eks. i hjørner og kroge. Du kan bruge insektsprayen både bekæmpende og forebyggende mod edderkopper og stankelben. 

Insektspray Trinol 810 kan bruges til mange forskellige insekter - både forebyggende og bekæmpende! 

OBS!
Trinol 810 er oliebaseret, derfor må der kun udsprøjtes med en meget fin forstøvning på sarte genstande så som møbler og tæpper. Start med et lille hjørne, for at se om overfladen kan tåle behandlingen.

Trinol insektmiddel er kun aktiv overfor koldblodede dyr som insekter, fisk og krybdyr. Pas derfor på ved akvariet og planter, som ikke tåler behandling.

Dosering:

Rækker til ca 35 m2

Ingredienser:

Pyrethrin I og II: 0,3 %, Permethrin (Cis/trans 25/75): 1,0 %, Piperonylbutoxyd: 1,5%

Se alle produkter fra Trinol
Varenummer: 38996

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.