Trinol

Trinol har alt, hvad du skal bruge, for at bekæmpe skadedyr både indendørs og udendørs. Se det store udvalg og læs mere om Trinol nedenfor. Døjer du med skægkræ? Læs vores guide til at få bugt med skægkræ i hjemmet her!

38 Produkt(er)

Alt du skal vide om skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse er en væsentlig del af at opretholde et sundt og sikkert hjem eller arbejdsplads, da de hurtigt kan invadere opholdssteder, hvis de får lov. 

Trinol tilbyder en bred vifte af skadedyrsbekæmpelsesprodukter, der er designet til at tackle en række forskellige skadedyr. 

Trinol har to forskellige metoder indenfor bekæmpelse af skadedyr – kemisk og fysisk. 

Kemisk kontrol

Kemisk kontrol er den mest almindelige form for skadedyrsbekæmpelse. Dette kan omfatte brugen af pesticider, insekticider eller rodenticider. Trinol produkter tilbyder en bred vifte af løsninger til kemisk kontrol af skadedyr. 

Fysiske metoder

Fysiske metoder til skadedyrsbekæmpelse kan omfatte alt fra fælder til barrierer. Disse metoder har til formål at fange eller forhindre skadedyr i at trænge ind i bestemte områder. 

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke produkter du finder hos Trinol, og hvordan de kan hjælpe dig til at komme af med skadedyrene. Bekæmpelse af insekter

Insekter udgør en stor del af de levende organismer på jorden, og kan med deres store antal være til stor gene for mennesker. Men ikke alle insekter er til gene, tværtimod er sommerfugle og bier gavnlige for miljøet, da de bestøver blomster og planter. 

Insekter som f.eks. skægkræ og sølvfisk kan være en generende at have i hjemmet, da de kan ødelægge ting i boligen. Men med Trinol kan du nemt bekæmpe skadedyr som disse. 

De forskellige typer Trinol til at bekæmpe insekter

Der findes mange forskellige fælder og midler, og det kan være svært at overskue, hvilken et du skal vælge alt efter, hvilket insekt, du gerne vil bekæmpe. Derfor kan du herunder finde forskellen på de forskellige typer af insektbekæmpelse fra Trinol. 

Trinol 810 insektmiddel – Dette middel kan bruges mod alle flyvende, krybende og kravlende insekter, og har en langtidsvirkende effekt.  Trinol 810 spray kan også bruges forebyggende i f.eks. vindueskarme.

Limfælder til skægkræ/sølvfisk - Insekterne fanges i limen ved hjælp af madding. Denne fælde indeholder ingen gift. 

Trinol myrestop – Et effektivt granulat, som kan strøs indendørs eller opblandes med vand og fordeles udenfor. Det bekæmper myrer allerede efter én anvendelse, og ødelægger myreboet inden for 3 uger. 

Trinol Myrelokkedåse - Kan bruges indendørs og på udendørs terrasser. En lokkedåse indeholder myregift, der tiltrækker og dræber myrerne.  

Sticky bugtrap til potteplanter – Limfælde, der bruges til at beskytte blomster og planter mod skadedyr. Er især god til at fange bananfluer og små fluer i planterne.

Trinol fluefanger – Kan hænges op i garagen, på terrassen eller steder, hvor der opbevares fødevarer. Spiralen tiltrækker og fanger flyvende insekter. 

Trinol Turbo Jet fluespray - En aerosol-spray til brug i stalde og større rum til bekæmpelse af fluer og hvepse. Den er forsynet med jet forstøverdyse, der giver den en fin forstøvning og god rækkeevne. 

Trinol freeze insektspray – En effektiv spray mod krybende og kravlende insekter samt de fleste flyvende. Trinol freeze insektspray slår insektet ud, og dræber det med det samme, da frysestrålen har en temperatur på -45°C. 

Trinol fluefælder til vinduer – Limfælde, som kan anvendes på vinduer i f.eks. huse og lejligheder til bananfluer og stuefluer. 

Trinol frugtfælde til bananfluer – Et tragtsystem, som tiltrækker fluerne og fanger den.  Bekæmpelse af gnavere

Mus har en tendens til at skabe skader på inventarer og bygninger på grund af dens nysgerrige væsen, og med deres urin og andre efterladenskaber, kan de forurene f.eks. fødevarer og dyrefoder. Derfor kan de være til stor gene for mange.  

Har du problemer med rotter?

Har du rotter eller mistanke herom, skal du ifølge loven anmelde problemet til kommunen. 

De forskellige typer Trinol til at bekæmpe gnavere

Når det kommer til bekæmpelse af gnavere, er det også flere metoder med Trinol her, som du kan benytte. Det er både muligt at fange musene levende, men også bedøve dem, så de sover stille ind. Du kan se de forskellige fælder for gnavere herunder. 

Alfa musekorn - Når musen spiser kornene, har det en bedøvende effekt, som får musen til at sove stille ind. Husk en boks til mussekornene, så du forhindrer fugle og andre dyr i at indtage dem.  

Trinol Powercat musefælde i plast – Indeholder lokkemiddel, som får musen til at sove stille ind. Herefter sjkal du tømme fælden uden at røre ved musen. 

Trinol Tin Catch Musefælde - Denne fælde er for levende fangst, hvilket er en human måde at indfange skadedyr. 

Trinol smækfælde i træ til mus - En kraftig og effektiv smækfælde til mus. Indeholder ikke lokkemad. 

Trinol Powercat rottefælde i plast - Effektiv smækfælde, som indeholder lokkemad, og smækker i, når rotten går i fælden. 

Trinol rottefælde i træ - En kraftig og effektiv smækfælde til rotter. Indeholder ikke lokkemad. 

Trinol rottefælde med tunnel – Lokkemad placeres inde i fælden, og med det fastmonteret tunnelrør øges chancen for fangst.  

Elektronisk bekæmpelse

Med elektriske fælder kan du på en effektiv måde nemt holde skadedyr væk eller dræbe dem. 

Trinol laver to forskellige elektriske fælder, som hjælper til at bekæmpe mus og rotter i hjemmet. Fælderne slår musen eller rotten ihjel med elektriske stød. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.