Radarcan myggearmbånd - Assorteret farve

1
1
1
1
Se alle produkter fra Radarcan
Varenummer: 51262

Smart myggearmbånd til både børn og voksne, der bekæmper myg og myggestik med lydfrekvenser

Er du én af dem, som er ekstra plaget af myggestik i sommerperioden? Så er dette myggearmbånd løsningen til dig! Armbåndet hjælper dig med at undgå myggestik ved hjælp af lydfrekvenser. Den nye teknologi bekæmper myg helt uden brug af kemikalier og virker effektivt mod både almindelige myg og tigermyg samt mod Zika, Dengue, Malaria og Chikungunya myg. Armbåndet er velegnet til både børn og voksne.

For at forstå hvordan teknologien med lydfrekvenser virker mod myg, bør man vide lidt omkring myg og deres behov for menneskeblod. Det er kun hunmyggen, som bider, når de er i deres drægtighedsperiode og har behov for næring til deres æg. Hannerne derimod lever kun af nektar og pollen. I hunnens drægtighedsperiode undgår hun hannerne, derfor efterligner denne nye teknologi naturen og hanmyggens flagrende flugt, så hunnerne drives væk fra området. Armbåndet udsender en vedvarende lydfrekvens, som du vil kunne høre svagt, men højt hvis du sætter det tættere på øret.

OBS. myggearmbåndet kommer i en assorteret farve, og det er derfor en overraskelse, hvilken farve du vil få. Armbåndet kommer i en sort, hvid, blå og orange farve.

Fordele

  • Bekæmper myg og myggestik
  • Ingen kemiske stoffer
  • Til både børn og voksne
  • Op til 10 måneders levetid

Anvendelse

Armbåndet kan bruges som et almindeligt armbånd på håndledet, eller som en chip i skjortelommen, rygsækken eller barnevognen, eller blot placeres på bordet til en udendørs middag.


Indhold:
1 stk.

Se alle produkter fra Radarcan
Varenummer: 51262

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.