Myggemidler - Forebyg og lindring af insektbid

Beskyt dig selv mod myg med en myggespray, som holder dem på afstand. Læs mere om vores myggemidler her

21 Produkt(er)

Hold myggene på afstand med myggespray og andre myggemidler

Når vi rammer omkring maj måned, begynder højsæsonen for myg hjemme i Danmark, så her skal vi være obs. på ikke at blive bidt af de små flyvende insekter. 

Myg kan være en plage, der ødelægger udendørsaktiviteter, og forårsager kløende og irriterende bid. Det er derfor vigtigt at beskytte din krop mod myg for at undgå ubehagelige konsekvenser som kløe, irritation eller endda allergiske reaktioner.  

Når du bliver stukket af en myg, går dens snabel igennem huden, og udsender et stof, som gør, at blodet ikke størkner. Herefter kan myggen uforstyrret suge blodet. Det er det samme stof som, for nogle personer, kan forårsage allergiske reaktioner som f.eks. kløe, svie og hævelse.  

Her kan du læse mere om de forskellige myggemidler, og hvordan du skal bruge dem, så du effektivt kan beskytte dig mod myg og nyde udendørslivet uden bekymringer. 


Forebyg myggestik med en myggespray

En af de mest effektive måder at beskytte din krop mod myg er at bruge myggemidler. Disse midler indeholder aktive ingredienser som DEET, picaridin eller citronella, der er kendt for at afskrække myggene, og holde dem væk, så du undgår myggestik. 

Myggespray

En af de mest effektive måder at holde myg væk på, er at bruge myggespray. Der findes flere forskellige typer nogle med ingredienser som DEET, mens andre er mere naturlige med essentielle olier såsom citronella eller eukalyptus. 

Blandt vores myggesprays finder du bl.a.: 

  • Autan Protection Plus
  • MyggA Spray
  • Trinol DEET Spray

Anvendelse af myggespray

Ryst flasken og påfør myggesprayen på udsatte områder af din krop, såsom arme og ben. Sørg altid for at følge producentens anvisninger nøje, da det kan være forskelligt fra produkt til produkt, hvordan det skal anvendes.  


Lindring af myggestik

Er du før blevet stukket af en myg, så ved du også hvor meget det kan klø, og hvis du kommer til at klø i det, bliver det ofte bare værre. Men heldigvis findes der også midler her, som kan hjælpe dig med lindring af dine myggestik. 

Faaborg Pharma Relief

Faaborg Pharma har lavet Relief serien, som er hudplejeprodukter, der hjælper til at lindre kløe, svie og irritationer på huden forårsaget af bl.a. myggestik og andre insektbid. Derudover virker Faaborg Pharma Relief+ produkterne også rensende, hvis du er kommet til at klø hul på stikket, pga. indholdet af klorhexidin. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.