Radicover iPhone 13 Pro Flipcover Vegansk Læder Sort

1
1
1
1
Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46327

Stilrent flipcover til iPhone 13 Pro fra RadiCover - lavet i sort vegansk læder

Dette flipcover fra RadiCover har en speciel anti-strålingsmembran på forsiden, som effektivt mindsker op til 86% af de elektromagnetiske mobilstråler, der udsendes fra din mobiltelefon. Flipcoveret passer til iPhone 13 Pro, og er desuden udstyret med den nyeste teknologi indenfor antiskimming - dette betyder, at coveret beskytter dit kreditkort mod at blive aflæst uden at du ved det.

Ydermere har flipcoveret en smart stand funktion, så du f.eks. kan se film og serier på din telefon.

Hvordan beskytter coveret mig?

For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højttaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i lommen eller tasken.

Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen. Coveret beskytter kun i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen. Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevist skadeligt.

Fordele

  • Beskytter mod stråling fra mobiltelefonen.
  • Reducerer 86% af stråling.
  • 3 smarte lommer til kreditkort.
  • Praktisk magnetluk i siden.
  • 100% vegansk.
  • Klassisk sort farve.

Materiale

Flipcoveret er fremstillet af lækkert, højkvalitets PU læder på både ydre- og indersiden, som er dejligt at holde på. Selve plastikrammen er desuden udført i hårdført gummibelagt PC plastik.

Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ. Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46327

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.