Radicover iPhone 13 Mini Flip Cover Sort

1
1
1
1
Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46324

RadiCover Flipcover i vegansk sort læder til iPhone 13 Mini

Flipcover til iPhone 13 Mini med en speciel anti-strålingsmembran på coverets forside, som effektivt reducerer op til 86% af de elektromagnetiske mobilstråler, der udsendes fra din mobiltelefon. Dette flipcover fra RadiCover er desuden udstyret med den nyeste teknologi indenfor antiskimming, hvilket betyder at coveret beskytter dig mod, at dit kreditkort aflæses uden at du ved det.

Coveret kan desuden bruges til at stille telefonen vandret, så du f.eks. kan se film på din telefon.

Hvordan virker coveret?

For at undgå de skadelige stråler fra din mobiltelefon, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne. Du er således godt sikret både når du taler i telefonen og når den ligger i f.eks. lommen eller tasken.

Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen. Coveret beskytter kun i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen. Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevist skadeligt.

Fordele

  • Reducerer 86% af stråling fra mobiltelefon.
  • 2 smarte lommer til kreditkort.
  • Magnetluk i siden.
  • 100% vegansk.
  • Kan stilles vandret.
  • Testet for skadelige stoffer.

Materialer

Dette flipcover fra RadiCover er fremstillet med lækkert højkvalitets PU læder på ydersiden, som er behageligt at holde ved. På indersiden er samme højkvalitets læder. Plastrammen, som holder telefonen, er udført i hårdført gummibelagt PC plastik.

Coveret er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ. Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46324

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.