Radicover iPhone 13 Flipcover Vegansk Læder Brun

1
1
1
1
Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46326

RadiCover anti-strålings flipcover i vegansk læder til iPhone 13

Brunt mobilcover til iPhone 13 med en speciel anti-strålingsmembran på coverets forside, der effektivt reducerer op til 86% af de elektromagnetiske mobilstråler der udsendes fra din mobiltelefon i retning af dit hoved og krop. Flipcoveret er desuden udstyret med den nyeste teknologi indenfor antiskimming, så dit kreditkort beskyttes mod uønsket aflæsning.

RadiCover Flipcoveret kan desuden stå vandret, så du nemt kan se film eller serier på telefonen mens du er på farten.

Hvordan virker coveret?

For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højttaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i lommen eller tasken.

Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen. Coveret beskytter kun i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen. Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevist skadeligt.

Fordele

  • Beskytter mod elektromagnetiske mobilstråler.
  • Reducerer op til 86%.
  • Udstyret med 3 lommer til kreditkort.
  • Smart magnetluk i siden.
  • 100% vegansk.
  • Testet for skadelige stoffer.
  • Flot brun farve.

Materialer

Ydermaterialet på dette cover er lavet af lækkert højkvalitets PU læder, som er behageligt at røre ved. Indersiden er også af vegansk PU læder. Plastrammen, som holder telefonen, er desuden fremstillet i hårdført gummibelagt PC plastik.

Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ. Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46326

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.