Hanne Bang Øjenbrynsfarve

Vil du gerne spare penge og farve øjenbryn derhjemme? Med Hanne Bang Øjenbrynsfarve er det hurtigt at nemt at få definerede og mørke bryn. Du finder øjenbrynsfarve i 3 forskellige farver, så du nemt kan tilpasse dine bryn til din hårfarve. 

Alt om Hanne Bang | Hvorfor vælge Hanne Bang Øjenbrynsfarve | Sådan anvender du brynfarve 

5 Produkt(er)

Hvad er Hanne Bang?

Hanne Bang er et dansk brand med skønhedsprodukter til både mænd og kvinder i høj kvalitet til lave priser. I sortimentet finder du også Hanne Bang Vippefarve samt produkter til hårfjerning hos både mænd og kvinder.  

Er du til økologiske hårfjerningsprodukter, skal du gå efter produkter som Organic Wax & Sugaring Wax. Disse er baseret 100% på naturlige ingredienser og er effektive til hårfjerning. Derudover finder du hårfjerning målrettet mænd samt forskellige typer af hårfjerningscreme og wax strips. 

Fælles for Hanne Bangs produkter er den gode pris og den høje kvalitet. Du får desuden en brugsanvisning med, så du sikkert kan benytte eksempelvis øjenbrynsfarve og få det optimale resultat. 


Hvorfor skal jeg vælge Hanne Bang Øjenbrynsfarve?

Hanne Bang er eksperter indenfor hårfjerning og hårfarvning. Du er sikret letanvendelige produkter, som både plejer, nærer og farver dine øjenbryn. Mange danskere har forholdsvis lyse bryn – endda selvom de har brunt hår andre steder på kroppen. Øjenbrynene er med til at definere vores ansigt og giver ansigtet karakter og personlighed. Lyse øjenbryn har dog tendens til at forsvinde i ansigtet, hvorfor mange tegner øjenbryn op eller farver dem. 

Du kan vælge at style dine øjenbryn på mange måder. Nogle er glade for store og buskede, mens andre hellere vil have et skrapt og smalt bryn. Ingen af delene er forkerte, så det er op til dig at bedømme hvilke slags bryn, der klæder dit ansigt.  

Fordele ved at bruge Hanne Bang Brynfarve

  • Du behøver ikke bruge makeup til øjenbrynene hver dag
  • Dine øjenbryn bliver mere definerede
  • Du kan selv vælge farven
  • Du kan nemt anvende Hanne Bang Øjenbrynsfarve
  • Du sparer penge ved at farve dine bryn derhjemme

Sådan bruger du Hanne Bang Øjenbrynsfarve

Når du køber Hanne Bang Øjenbrynsfarve medfølger en række remedier, som gør det nemt at farve brynene. I sættet får du: 

  • 1 tube med farve
  • 1 flaske med creme
  • 1 speciel applikator
  • 1 blandingsskål
  • 1 nærende og plejende balsam

Start med at blande farven fra tuben med cremen i din blandingsskål. Du kan vælge mellem farverne sort, brunsort og brun. Påfør farven på dine øjenbryn med den medfølgende applikator og lad den sidde i 2-5 minutter. Derefter fjernes alt overskydende farve. Brug den lækre balsam til efterbehandling, så dine bryn forsat er sunde og stærke. 

I en pakning er der til 20 øjenbrynsfarvninger. 

Tip! Brug en pincet eller Hanne Bangs Wax Strips til at plukke eller vokse din øjenbryn til den ønskede form efter farvning. 


Køb Hanne Bang Øjenbrynsfarve hos Med24.dk

Køb Hanne Bang Øjenbrynsfarve til en god pris hos Med24.dk. Vi har fri fragt over 200 kr. og hurtig levering. Vi pakker og sender dine ordrer alle ugens 7 dage, så du hurtigt kan få de bryn, du drømmer om! 

link til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.