Hanne Bang

Køb skånsom, dansk hårfjerning og hårpleje fra Hanne Bang, der med billige priser og høj kvalitet er i en klasse for sig. Du finder et stort udvalg af voks, bryn- og vippefarve baseret på naturlige ingredienser og skånsomme formler her! 

Hvad er Hanne Bang? | Hårfjerning | Øjenbrynsfarve | Neglepleje

24 Produkt(er)

Hvad er Hanne Bang?

Vil du have fantastiske skønhedsprodukter med dansk afsender? Så skal du vælge Hanne Bang! Brandet er eksperter i hårfjerning samt hårfarvning og har desuden specialiseret sig i lave priser, så alle kan få smukke øjenbryn eller glatte ben. I det store sortiment finder du bl.a. økologiske hårfjerningsprodukter som Organic Wax og Sugaring Wax, effektiv brynfarve og innovativ hårfjerningscreme.  

Hanne Bang – effektiv hårfjerning

Du kan vælge mellem forskellige hårfjerningsmetoder fra Hanne Bang. Bliv klogere på de mange former for voks, hårfjerningscreme og blegecreme her! 

Hanne Bang Organic Wax

Ønsker du voks med økologiske ingredienser? Prøv Hanne Bang Organic Face Wax eller Body Wax. Alle Organic-produkter er baseret på 100% naturlige ingredienser og giver nem, hurtig og naturlig hårfjerning. Hårfjerning med Organic Wax er nemt, da de dobbelte voksstrimler nemt kan skilles ad og bruges til krop eller ansigt. 

Hanne Bang Organic Sugaring

Hvis du har følsom hud, er sugaring et mere skånsomt alternativ til almindelig voks. Hanne Bang Organic Sugaring Wax består af vand, sukker, citron og glycerin. Du kan nemt varme sugaring wax op i mikroovnen eller i et vandbad, så den lækre voks nemt kan påføres på huden. Læs mere om voks og sugaring i vores store guide til hårfjerning. 

Hanne Bang Strip Wax

Leder du efter en ganske almindelig og effektiv voks til krop eller ansigt? Dette finder du også hos Hanne Bang! I udvalget finder du voksstrimler til henholdsvis ansigt og krop, så du nemt kan vokse øjenbryn, overlæbe eller ben.  

Hanne Bang Wax Strips er nemme at anvende og giver et silkeblødt resultat i 4-6 uger. Du kan også vælge at benytte varmvoks med voksperler uden brug af voksstrimler. Her opvarmes voksen nemt og påføres i et tyndt lag med en spatel. 

Hanne Bang Hårfjerningscreme

Fjern nemt uønskede hår på overlæbe, hage eller omkring din øjenbryn med Hanne Bang Hårfjerningscreme til ansigtet. Hårfjerningscremen er udviklet særligt til ansigtet, så den efterlader huden blød og glat. Følg vejledningen og benyt den medfølgende efterbehandlingsgel, så hudens pH-værdi bliver genoprettet. 

Vil du fjerne hår på din krop, kan du med fordel benytte Hanne bang Hårfjerningscreme Body & Bikini. Cremen er nem og effektiv, så du hurtig kan fjerne uønsket hårvækst på benene, i bikinilinjen mv.  

Hanne Bang Blegecreme

Ønsker du ikke at fjerne kropsbehåring men blot gøre den lysere, kan du med fordel anvende Hanne Bang Blegecreme. På kun 15 minutter kan du blege uønsket hårvækst i ansigtet og på krop. 


Hanne Bang Øjenbrynsfarve

Med Hanne Bang Øjenbrynsfarve kan du få mørkere øjenbrynshår, der definerer dit ansigtstræk og sparer dig for den daglige makeup. Alle produkterne er letanvendelige og fås i flere forskellige nuancer, så du kan vælge den farve, der passer bedst til din hårfarve og hudtone. Husk at følge vejledningen til Hanna Bang Øjenbrynsfarve, så du får det optimale resultat. 

Vil du gerne have bryn, som ligner, de er lavet i en salon? Brug de fantastiske voksstrimler fra Hanne Bang til at få din fortrukne form inden farvning.  

Derfor skal du bruge Hanne Bang Brynfarve 

  • Slip for den daglige makeup
  • Fremhæv dine bedste træk
  • Nem at anvende
  • Spar penge på at farve hår derhjemme

Hanne Bang Neglepleje

Pas godt på dine negle med neglepleje fra Hanne Bang. Vil du gerne have smukke og lange negle, kan du vælge Hanne Bang No Ridge Tips som alternativ til kunstige negle. Her får dine negle mulighed for at ånde samtidig med, at de smarte og stærke negleforlængere giver et elegant look. 

Har du svage og svækkede negle, kan du med Hanne Bang Nail Repair få en stærk reparation af negle uden at gå på kompromis med udseendet. Er din negl flækket, kan du først lime neglen sammen for derefter at påføre Hanne Bang Nail Repar for at dække flængen.  

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.