Remington Supercare PRO 2200 AC Hårtørrer - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Remington
Varenummer: 50528

Remington Supercare PRO 2200 AC Hårtørrer sikrer en beskyttende og plejende hårtørring i salonkvalitet

Er du på jagt efter en ny, effektiv hårtørrer? Så er denne luksuriøse variant fra Remington et sikkert valg. Hårtørreren er lavet med en kraftfuld, 2200W motor, som hurtigt tørrer håret efter hårvask - endvidere er den beriget med en plejende indstilling, så dit hår tørres ved en sund varme. Remington Supercare PRO 2200 AC Hårtørrer har et keramisk gitter, der sikrer en jævn varmefordeling samt ionisk konditionering med 2 gange så mange ioner end ved en klassisk hårtørrer. Hårtørreren er desuden skabt i et let design, som er komfortabelt at holde fast omkring under tørring af håret.

Denne hårtørrer har 3 forskellige varme- og 2 hastighedsindstillinger, så du nemt kan vælge dine personlige præferencer. Ydermere har den ægte cold-shot funktion for at køle håret ned og dermed fastholde din frisure. Medfølgende er 2 forskellige koncentratorer samt en diffuser.

Fordele:

  • Hårtørrer i salonkvalitet
  • 3 varme- og 2 hastighedsindstillinger
  • Med ægte cold-shot funktion
  • Keramisk gitter for jævn varmefordeling
  • Hængekrog for nem og praktisk opbevaring
  • Diffuser og 2 koncentratorer medfølger

Anvendelse

Start altid med at indstille temperaturen og hastigheden som du ønsker det. Produktet kommer med 3 forskellige slags tilbehør: en tynd koncentrator, som kan bruges til at opnå en glat, ensartet styling af håret, en hurtigttørrende koncentrator på 11 mm samt en diffuser, som er velegnet til at definere krøller eller bølger i håret. Den professionelle hårtørrer kan altså både bruges til almindelig hårtørring eller til styling af alle hårtyper.

Detaljer

2200 watt.
3m ledning.
5 års garanti.

Remington tilbyder 1 års ekstra garanti på deres produkter, hvis forbrugeren registrerer sit køb inden 28 dage på deres hjemmeside.


Indhold: 1 stk.

Indgår i kategorierne
  1. Hårpleje
  2. Stylingjern
  3. Hårtørrer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.