Hårtørrer

Med vores store udvalg af gode hårtørrer fra bl.a. Remington og HH Simonsen kan du få fingrene i den bedste hårtørrer, der passer perfekt til dine behov og ønsker.  

Et uundværligt stylingjern | Brug af hårtørrer | Den bedste hårtørrer 

31 Produkt(er)

Hårtørrer - uundværligt stylingjern til smukt hår

Er du træt af at sove med vådt hår eller tage på arbejde med våde lokker, så er en hårtørrer det perfekte stylingjern til dig. Hårtørreren, som også kaldes for en føntørrer, tørrer hurtigt og effektivt dit hår, og sikrer at du hverdag træder ud ad døren med et smukt og velplejet hår.  

En god hårtørrer er uundværligt, og derfor har vi hos Med24.dk et stort udvalg af gode og billige hårtørrer, der giver dig lige de resultater, som du ønsker. Har du endnu ikke en hårtørrer, eller trænger dit stylingjern til en opgradering? Tøv ikke, for med en effektiv og plejende hårtørrer skal du ikke længere døje med vådt, tungt og trist hår.  


Guide til brug af hørtørrer

At bruge en hårtørrer er både nemt og enkelt! Du indstiller den ønskede temperatur og hastighed, og så er stylingjernet klar til brug. Anvend den efter bad for hurtigt at tørre dit hår. 

Vidste du, at en hårtørrer ikke kun behøver at tørre dit hår? Er dit stylingjern udstyret med forskelligt tilbehør, kan du påsætte dette og style håret. Tilbehør, som medfølger til din hårtørrer, kan fx være en koncentrator, som bruges til at glatte håret og skabe bevægelse i dit pandehår. Din hårtørrer kan også være udstyret med en diffusser, som modsat skaber volumen og naturlige krøller. 


Den bedste hårtørrer til dit hår

Der findes adskillige hårtørrer, og derfor forstår vi godt, at det kan være svært at udvælge den bedste hårtørrer. Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af gode hårtørrer, der passer perfekt til dit hår: 

 • Hårtørrer med diffusser
 • Hårtørrer/Airstyler til krøller
 • Hårtørrer med børste
 • Billig hårtørrer
 • Lille hårtørrer - perfekt som rejse hårtørrer
 • Støjsvag hårtørrer
 • Kraftig hårtørrer
 • Hårtørrer med ion teknologi
 • Hårtørrer med kold luft

Nedenfor kan du blive endnu klogere på de mange forskellige hårtørrere, så du kan træffe det bedste valg for dig og dit hår. 

Støjsvage designs

En støjsvag hårtørrer er guld værd, når du tidligt om morgenen skal tørre dit hår, uden du vækker hele huset. Også når du skal gøre dig klar til fest med veninderne, er et forholdsvis lydløst design genialt - så kan der grines og snakkes uden forstyrrelser! 

Hvis en støjsvag hårtørrer lyder som noget for dig, er det evt. følgende designs, du skal tilføje til din indkøbskurv: 

 • Remington Shine Therapy Dryer
 • HH Simonsen Compact Dryer

Rejsevenlige hårtørrer

Mangler du din hårtørrer, når du er på ferie? Det behøver du ikke længere, for med en lille og kompakt hårtørrer kan du altid have dit stylingjern med på din rejse. Og heldigvis behøver du ikke gå ned på kvaliteten, bare fordi du går ned i størrelse.  

Hvorvidt du må have din hårtørrer med i håndbagagen, afhænger af hvor du rejser hen. Som udgangspunkt må du gerne medbringer din rejse-hårtørrer i din håndbagage, men ved rejser til bl.a. USA kan der dog være andre regler, da sikkerheden er ekstra skærpet. Hvis du er tvivl, om du må have hårtørreren med på din kommende rejse, kan du altid kontakte flyselskabet og høre mere. 

Voluminøs styling med diffusser til hørtørrer

Med en diffusser til din hårtørrer åbnes der op for et hav af styling muligheder - du kan lave naturlige og bløde krøller, skabe en masse volumen, og undgå kruset hår. Du kan både bruge en diffusser, hvis du har naturlige krøller, som du ønsker at fremhæver, eller hvis du ønsker at skabe et voluminøst og bølget look i dit ellers glatte hår. Ved flere af hårtørrerne, som du finder her på siden, medfølger en diffusser, og mangler du en diffusser til din hårtørrer, kan du heldigvis købe en universal diffusser, der passer til flere forskellige modeller.  


Remington

Remington er et beauty brand med kvalitetsdygtige produkter, der gør stylingen af dit hår til en leg. De tilbyder hårtørrer, der effektivt tørrer dit hår, efterlader det blødt og velplejet, samt giver dig mulighed for at vælge mellem flere varme- og hastighedsindstillinger. Prøv fx: 

 • Remington Silk hårtørrer
 • Remington Pro-Air hårtørrer 2200w
 • Remington Compact hårtørrer

Blandt vores stylingjern fra Remington finder du også Remington Volume & Curl Airstyler, der både styler og tørrer dit hår. Med Airstylerens 4-i-1 værktøj kan du både glatte håret, skabe store krøller og naturlige bølger, samt give volumen til håret.  

Vores sortiment af hårtørrer indeholder også gode og effektive hårtørrer fra HH Simonsen, hvis produkter af bedste kvalitet, efterlader dit hår smukt og velplejet. 


Køb hårtørrer hos Med24.dk

Find den bedste hårtørrer til dit hår nemt og billigt hos Med24.dk, hvor der løbende vil være tilbud på både vores hårtørrer og diffusser til hårtørrer. Du får hurtig levering, så du ikke skal vente længe på din næste gode hårtørrer. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.