Gibidyl Shampoo - 150ml

Gibidyl Shampoo - 150ml
Se alle produkter fra Cosborg & Gibidyl
Varenummer: 658

Gibidyl Shampoo
- Shampoo, som får nye hår til at vokse frem

Et kraftigere og sundere hår kan opnås med brugen af Gibidyl Shampoo.

Forskere fra det anerkendte franske Laboratorie Dermscan har afprøvet shampooen på både mænd og kvinder og resultaterne viste, at daglig brug af Gibidyl Shampoo stimulerer hovedbunden og får nye hår til at vokse ud. Herved bliver håret tykkere og mere fyldigt samtidig med at tendensen til tyndt hår modvirkes.

Gibidyl Shampoo indeholder speciel ekstrakt (Cosborg®-PGB/25™) fra den anerkendte lægeplante Ginkgo biloba, som stimulerer blodkredsløbet i hårbunden, så der transporteres flere næringsstoffer og en øget ilttilførsel til hårsækkene i deres vækstfase. Den forøgede tilførsel forbedrer hårsækkenes funktion, hvilket har stor betydning for håres fyldighed og sundhed.

Shampooen fås i to styrker. De første tre måneder anbefales det at anvende Gibidyl Advanced Shampoo for at opnå en kraftig virkning. Herefter fortsættes med Gibidyl Shampoo til at vedligeholde den opnåede effekt. Gibidyl Shampoo kan også anvendes dagligt for optimal effekt.
Efter hårvask anbefales Gibidyl Balsam med genopbyggende og plejende stoffer. Indeholder hverken parfume eller farvestoffer.

Ved tørt, tyndt og beskadiget hår, anbefales at anvende Gibidyl Hair Repair Treatment efter hårvask. Denne hårkur er en intensiv behandling, som fremmer hårets styrke, glans og naturlige farve.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?