Macadamia De Luxe Oil Mask - 500 ml.

1
Se alle produkter fra De Luxe
Varenummer: 41876

Macadamia De Luxe Oil Mask giver en dybdegående reparation af skadede hårstrå

Macadamia De Luxe Oil Mask er en fantastisk og dybdeplejende hårmaske baseret på den gode Macadamianød, særligt velegnet til stresset, skadet og tørt hår- samt hovedbund. 

Kurens gode formular er beriget med et højt indhold af Macadamia olie, som indeholder hele 80% essentielle fedtsyrer, der har evnen til at trænge dybt ned i hårets fibre for at virke regenererende, styrkende og fugtgivende. Olien er desuden rig på vitaminer og mineraler, der hjælper med at understøtte et sundt og modstandsdygtigt hår både øjeblikkeligt samt på lang sigt. Kuren har en naturlig antioxidant virkning, der medvirker til at beskytte håret mod påvirkning udefra såsom udtørrende faktorer. 

Egenskaber

  • Samler spaltede spidser og styrker håret
  • Modvirker fugttab og virker reparerende
  • Giver et blødt og mere elastisk hår
  • Tilfører glans og en sund udstråling

Masken kan bruges af alle hårtyper, men er især ideel til beskadiget, farvebehandlet, tørt eller slidt hår, der virkelig trænger ekstra pleje og volumen. 

Anvendelse

Masken påføres i rent hår - gerne efter vask med Macadamia De Luxe Nourishing Shampoo - og masseres godt ned i hovedbunden samt i hårets længder og spidser. Lad den virke i 5-10 minutter alt efter behov og skyl den grundigt ud. Slut gerne af med Nourishing Conditioner for virkelig at bevare produktets effekt. 

Indhold: 500 ml

Ingredienser:

Vand, Cetearyl alcohol, Steartrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Macadamia Ternifolia, Parfume, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone

Indgår i kategorierne
  1. Hårpleje
  2. Hårkur
Se alle produkter fra De Luxe
Varenummer: 41876

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.