Yuaia Haircare Deep Scalp Brush Sort

1
Se alle produkter fra Yuaia Haircare
Varenummer: 45907

Yuaia Haircare Deep Scalp Brush i farven sort til stimulering af hovedbunden

Den perfekte børste til din hovedbund. Med denne her lækre Deep Scalp Brush får du en fantastisk god hovedbundsmassage, som både er godt for krop og sind. Børsten består af en række silikone pigge i forskellige længder som giver en bild hovedbundsmassage.

Først og fremmest er det ren velvære, men børsten er også med til at øge blodcirkulationen ud til hårsækkene. Dette betyder at de næringsstoffer din krop optager bliver brugt bedre ude ved hårsækkene, som i sidste ende er med til at øge hårvæksten. Derudover er den med til at genskabe balancen i din hovedbund ved at fjerne snavs, døde hudceller og bakterier. Dette gør blandt andet at børsten er specielt effektiv mod f.eks skæl eller generelle irritationer i hovedbunden. Endeligt kan børsten også bruges på huden f.eks ved nakken, hvor den er med til at løsne eventuelle muskelspændinger.

Anvendelse:

Børsten kan bruges i både tørt og vådt hår. Den er specielt velegnet til at fordele shampoo rundt i håret. Den kan fordel også bruges hos børn for enten en dejlig massage eller ved hjælp til hårvasken.


Indeholder: 1 stk.

Indgår i kategorierne
  1. Hårpleje
  2. Hårbørster
Se alle produkter fra Yuaia Haircare
Varenummer: 45907

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.