TBC The Wet/Dry Detangling Brush Minty Turkis - 1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra TBC - The Brush Company
Varenummer: 51274

The Wet/Dry Detangling Brush fra TBC i farven Minty Turkis - hårbørste med fleksible, stimulerende pigge til både vådt og tørt hår

Med en hårbørste som denne er det slut med uregerlige lokker, som ikke kan børstes igennem! TBC The Wet/Dry Detangling Brush er en populær hårbørste, der er fremstillet med en særlig PRO-Flex teknologi for ekstra fleksible pigge. Dermed bliver det nemmere at rede håret igennem, og skader på håret vil minimeres. De specielle pigge vil desuden medvirke til at stimulere blodcirkulationen i hårsækkene for at fremme hårvækst. Hårbørsten har et ergonomisk formet gummihåndtag, der er behageligt at holde om samt giver dig den fulde kontrol.

TBC, også kendt som The Brush Company, laver hårbørster til alle hårtyper. The Wet/Dry Detangling Brush kan desuden anvendes i både vådt og tørt hår - det handler blot om din personlige præference! Denne variant af hårbørsterne fra TBC har en pæn, mintgrøn farve, som tilføjer lidt ekstra farve til hver dag.


Indhold:
1 stk.

Indgår i kategorierne
  1. Hårpleje
  2. Hårbørster
Se alle produkter fra TBC - The Brush Company
Varenummer: 51274

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.