Argan De Luxe Nourishing Conditioner - 500 ml.

1
Se alle produkter fra De Luxe & Argan De Luxe
Varenummer: 41834

Argan De Luxe Nourishing Conditioner for et velnæret og beskyttet hår

Her får du Argan De Luxes ultra nærende balsam, hvis lækre formular tilfører håret masser af næring og pleje, når det trænger til at blive forkælet ekstra meget. 

Balsamen er baseret på 100% ren Argan olie, som er kendt for sit særligt høje næringsindhold. Blandt andet indeholder olien masser af essentielle fedtsyrer - i form af Omega-3 og -9, som trænger ind i hvert enkelt hårstrå for at virke fugtgivende, blødgørende og regenererende. Desuden har olien et højt indhold af den naturlige antioxidant Vitamin-E, der beskytter håret mod tørhed og udefrakommende faktorer såsom vind og vejr, så det holder sig sundt altid. 

Egenskaber

  • Virker styrkende og ekstra blødgørende
  • Reparerer tørt, spaltet og slidt hår
  • Modvirker krus og flyvske hårstrå
  • Giver let volumen og skøn glans

Produktet kan bruges af absolut alle hårtyper, men er særligt god til dig med tendens til tørt, spaltet eller kruset hår, der ønsker optimal hårpleje hver dag. 

Anvendelse

Start med at vaske håret med den tilhørende Nourishing Shampoo, og fordel herefter balsamen godt i hårets længder. Lad gerne sidde i et par minutter, før du skyller den hud. Alternativt kan du også prøve den lækre Nutrition Infusing Hair Mask som en ugentlig kur i kombination med shampoo og balsam! 

Indhold: 500 ml

Ingredienser:

Vand, Cetyl alkohol, Steartrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Parfume, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Indgår i kategorierne
  1. Hårpleje
  2. Balsam
Se alle produkter fra De Luxe & Argan De Luxe
Varenummer: 41834

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.