Gosh Eyeliner

Prøv de skønne eyelinere fra GOSH Copenhagen, hvor du både finder klassiske sorte, neutrale hvide, og festlige blå eyelinere. Find din favorit og læs mere om GOSH Eyeliner:

Hvem er GOSH | Derfor skal du vælge GOSH Eyeliner | Eyeliner guide | GOSH hos Med24.dk

6 Produkt(er)

Hvem er GOSH Copenhagen?

GOSH Copenhagen er et dansk makeup- og kosmetikbrand, der formulerer og producerer makeup med ingredienser af høj kvalitet til billige priser. Du har sikkert set GOSH på hylderne i forskellige butikker, og nu kan du også købe de skønne produkter online hos Med24.dk. Gennem tiden har GOSH udviklet et bredt sortiment af forskellig makeup, der passer til enhver lejlighed. Hvad enten du skal til fest, på arbejde eller friske huden let op, så kan du finde alverdens makeup-produkter, der kan dække dine behov. Samtidig er flere af produkterne fra GOSH allergicertificeret, veganske og parfumefri, fordi GOSH følger tidens tendenser, leverer høj kvalitet og passer på vores hud! 


Hvorfor skal du vælge GOSH eyeliner?

GOSH Eyes er en populær øjenmakeup-serie fra GOSH Copenhagen, hvis skønne eyelinere fremhæver dine øjne og deres naturlige farve samt skaber fantastiske looks. Udvalget rummer både vandfaste eyelinere, flydende eyelinere samt holdbare eyelinere. Med GOSH Eyeliner kan du, på ingen tid, få en smuk øjenmakeup uden et hav af forskellige produkter. Du kan evt. brug en GOSH mascara for ekstra intensitet! 

De mange muligheder med GOSH Eyeliner

En flydende eyeliner kan, med en tynd linjer på den øverste vippekant, fremme et feminint look. Er du mere til et dramatisk look, kan en GOSH eyeliner-pen være lige det, du mangler, og er det et naturligt look, du ønsker, så har GOSH også en hvid eyeliner-pen, der frisker din øjne flot op. Faktisk kan du få eyelinere i mange forskellige farver - måske du skal prøve en blå eyeliner? Med en eyeliner ved din side har du mulighed for at opnå præcis det look, du ønsker - og mulighederne er ikke få! 

En af de helt store fordele ved at bruge GOSH Eyeliner er, at flere af de skønne eyelinere indeholder E-vitamin, som beskytter dine øjne. Derved er GOSH Eyeliner både et beskyttende, billigt og anvendeligt makeup-produkt, der hurtigt skaber professionelle og smukke looks.  


GOSH Eyeliner - Bliv klogere på produkterne!

Hos Med24.dk kan du finde et skønt udvalg af eyelinere fra GOSH, og vi har her lavet en GOSH Eyeliner guide, så du nemt kan udvælge den bedste eyeliner til dig! 

GOSH Velvet Touch Eyeliner

Velvet Touch Eyeliner er en vandfast eyeliner, der er ultra nem at påføre. Du kan vælge mellem 9 forskellige farver, herunder både grå-, grøn- og blå eyelinere så du kan skabe et personligt look både til hverdag og festligheder. Blandt farverne finder du: 

 • GOSH Velvet Touch Eyeliner Hypnotic Grey
 • GOSH Velvet Touch Eyeliner Sky High
 • GOSH Velvet Touch Eyeliner Blue Moon
 • GOSH Velvet Touch Eyeliner Woody Green

Denne vandfaste eyeliner er en pen-eyeliner med en cremet konsistens, som kan lave flotte og skarpe cat-eye wings, samtidig med du også kan blende eyelineren ud og derved skabe et mere blødt look. 

GOSH Kohl Eyeliner

Prøv den multifunktionelle eyeliner fra GOSH, der både kan bruges på tørre- og våde områder, samt som en øjenskygge. Der er altså flere gode muligheder med Kohl Eyeliner fra GOSH, som kan fås i 4 forskellige farver: 

 • GOSH Kohl Eyeliner Black
 • GOSH Kohl Eyeliner Expresso
 • GOSH Kohl Eyeliner Nude
 • GOSH Kohl Eyeliner White

Med den ultimative eyeliner-pen kan du både få fingrene i en klassisk sort eyeliner og en neutral hvid eyeliner, der på hver deres måde fremhæver dine øjnes naturlige skønhed. 

GOSH Woody Eyeliner

Denne pen-eyeliner fra GOSH er perfekt til dig, der ønsker at købe bæredygtige produkter. Woody Eyeliner er en vandfast eyeliner fremstillet af bæredygtigt træ. Du finder den skønne eyeliner i 6 forskellige farver, der alle er opkaldt efter træsorter – mon ikke du kan finde din bæredygtige favorit.  

Leder du efter en eyeliner i en klassisk farver, kan du prøve: 

 • GOSH Woody Eyeliner Ebony Black
 • GOSH Woody Eyeliner Mahogany
 • GOSH Woody Eyeliner Teak
 • GOSH Woody Eyeliner Ask

Ønsker du at toppe din makeup med lidt farve, kan du i stedet prøve GOSH Woody Eyeliner Bamboo eller GOSH Woody Eyeliner Blue Spruce, der begge har en naturlig og diskret blåfarve - perfekt til dig der leder efter en blå eyeliner, der ikke er alt for intens. 

GOSH Eyeliner Pen Liquid

Leder du efter en flydende eyeliner, er denne liquid eyeliner lige noget for dig. Her får du et holdbart og super anvendeligt produkt, hvis sorte farve nemt kan definere dit øje og giver perfekte resultater. GOSH Eyeliner Pen Liquid har en tynd og blød pen, så du både kan lave præcise, tynde linjer og bløde, tykke streger. 


GOSH-produkter hos Med24.dk

GOSH Copenhagen er til dig, der leder efter et billigt makeup-brand, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af GOSH Copenhagens skønne produkter, herunder bl.a. læbestift, mascara, øjenskygge, BB Cream, primer og vippeserum. Vil du udforske flere af produkterne fra GOSH og blive endnu klogere på den danske brand?  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.