Gosh Mascara

Prøv de gode mascaraer fra GOSH Copenhagen, der giver dig længere, stærkere og fyldigere vipper. GOSH har både sorte, blå, vandfaste og billige mascaraer, der passer til enhver lejlighed - Læs mere og find din favorit! 

Hvem er GOSH? | Find den bedste mascara | Din favorit? | Udvalget hos Med24.dk 

16 Produkt(er)

Bliv klogere på GOSH Copenhagen

Det danske makeup- og kosmetikbrand GOSH Copenhagen har i mere end 70 år udviklet og produceret makeup og kosmetik på deres egen fabrik i Danmark. GOSH har en vision om at tilbyde makeup af den bedste kvalitet til overkommelige priser, der samtidigt er allergicertificeret, vegansk og parfumefrit. De har fokus på at følge tidens tendenser og lytte til forbrugerens ønsker, så du trygt og nemt kan træffe det bedste valg for din hud og miljøet. GOSH Makeup har længe stået på butikshylderne, men nu kan du også købe den kvalitetsdygtige makeup online hos Med24.dk. Med det store udvalg af GOSH Copenhagen kan du finde makeup til både hverdag og fest. 


Den bedste mascara til dine behov

Mascara er et af de mest populære makeup-produkter, og er til at finde i de flestes makeuppung. Derfor er der også rigtig mange forskellige mascaraer at vælge imellem. Når du skal vælge den bedste mascara, er det en god ide at have styr på: 

  • Hvilken farve skal din mascara have? Klassisk sort eller måske en blå mascara?
  • Skal mascaraen give volumen?
  • Ønsker du en forlængende effekt af vipperne?
  • Er det vigtigt for dig, at det er en allergivenlig mascara?
  • Skal det være en vandfast mascara?

Når du har styr på, hvilke kriterier din næste mascara skal opfylde, er du klar til at finde den bedste mascara, der passer til dine behov. Med GOSH Mascara er dette intet problem - hvad enten du går efter et voluminøst look eller et look med lange vipper, så har GOSH lige den mascara, du går og drømmer om.  

GOSH Mascara er en del af vores GOSH Eyes, der indeholder flere skønne øjenmakeup produkter fra GOSH Copenhagen. Prøv fx GOSH øjenskygge, der sammen med en god mascara kan fremhæve dine øjne og skabe looks til både den farverige fest og rolige hverdag. 


GOSH Mascara – Find din favorit!

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af GOSH Mascara, og vi har lavet en guide til nogle af de mest populære mascara, så du nemt kan vælge den bedste mascara til dig. 

GOSH Growth Mascara

Her får du en 2-i-1 mascara, der med dens indhold af det aktive stof SymPeptid® XLash både giver dig fyldige samt længere vipper. Denne gode mascara er udstyret med en gummibørster, der forhindrer klumper og giver et diskret og naturligt look. GOSH Growth Mascara er perfekt til dig, der leder efter en sort mascara, som giver længere vipper og volumen. For en ekstra forlængende effekt kan du bruge mascaraen fra GOSH sammen med GOSH Growth Serum, der stimulerer hårsækkene og på længere sigt vil resultere i lange, flotte vipper 

GOSH Boombastic XXL Volume Mascara

Skal din nye favorit GOSH mascara giver ekstra fylde, så er GOSH Boombastic XXL Volume Mascara lige noget for dig! GOSH boombastic mascara er en miniserie fra GOSH, der indeholder mascaraer, som giver ekstra volumen og længde. Med Boombastic XXL Volume Mascara får du en stor gummibørste, der adskiller vipperne, sikrer at de ikke klumper sammen, og som giver dig et intenst og dramatisk look.  

GOSH Amazing Length’n Build Mascara

Er du træt af korte vipper, så er GOSH Amazing Length’n Build Mascara muligvis den bedste mascara for dig! Den god mascara er formuleret med nærende ingredienser, som styrker dine vipper. Derudover giver GOSH mascaraen en intens sort farve, så du både kan bruge den til at friske øjnene op om morgenen og til den vilde fest om aftenen. 


Hos Med24.dk kan du også købe: 

  • GOSH Rebel Eyes Mascara
  • GOSH Catchy Eyes Mascara
  • GOSH Rebel Eyes Skinny B Mascara
  • GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara (fås også som blå mascara)

GOSH Copenhagen hos Med24.dk

Blev du fanget af de gode mascaraer fra GOSH, så kan du også prøve noget af det andet GOSH makeup, vi har hos Med24.dk. Med vores brede udvalg af den kvalitetsdygtige makeup til overkommelige priser kan du bl.a. fylde makeuppungen med læbestift, øjenskygge, eyeliner, foundation, primer og vippeserum – alt hvad du skal bruge til hverdagen og festen. Hop ind og læs mere om GOSH Copenhagen og udforsk flere af de skønne produkter! 

Til til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.