Futuro støttebind og forbindinger

Futuro er blandt de førende mærker indenfor støttebind og –bandager til forebyggelse og lindring af skader. Du finder bl.a. forskellige knæbind, ankelstøtter og håndledsstøtter i flere størrelser. Bliv klogere på støttebindene fra Futuro her! 

Hvad er Futuro? | Støtteniveauer | Futuro Knæbind | Futuro Håndledsstøtte

15 Produkt(er)

Futuro - støttebind udviklet af ekspertpanel

Futuro er kendt for deres mange forskellige støttebind til kroppen, ligesom brandet er blandt de førende indenfor udviklingen af støttebind. Noget af det, som adskiller Futuro fra lignende brands, er deres ekspertpanel. Med afsæt i teknologi og test er fagpanelet af ingeniører og medicinske fagfolk med til at teste, rette og videreudvikle de spændende produkter. Her samarbejder mærket og ekspertpanelet om produktundersøgelser, udvikling og test af produktet. 

Dette ekspertpanel er din sikkerhed for, at Futuros produkter lever op til deres egne såvel som dine forventninger. Blandt de mest populære støttebind fra mærket finder du: 

  • Futuro Knæbind
  • Futuro Håndledsstøtte
  • Futuro Ankelstøtte
  • Futuro Albuestøtte
  • Futuro Tommelstøtte
  • Futuro Rygbind

Støtteniveauer & støttebind

Når du køber Futuro-produkter hos Med24.dk, finder du støttebind i flere forskellige niveauer af støtte. I sortimentet er der således produkter med mild og moderat støtte - samt en rygstøtte med fast støtte. 

Mild støtte

Mild støtte beskriver Futuro selv som en let kompression, støtte og terapeutisk varmebevaring, som hjælper med at lindre symptomer og gener i forbindelse med overanstrengelser, ledgigt og lettere forstuvninger. Produkter med mild støtte er behagelige at have på hele dagen. 

Moderat støtte

Produkter med moderat støtte giver justerbare kompressionsniveauer, terapeutisk varmebevaring og støtte, som kan hjælpe med at lindre symptomerne ved overanstrengelser, forstuvninger og ledgigt. Denne type af støtteprodukter er behagelige at have på hele tiden eller til bestemte aktiviteter.  


Futuro Knæbind

Knæbindet er en form for støttebind, som kan hjælpe med at støtte dit knæ. Uanset om du er glad motionsnist eller sportsudøver på højere plan, kan et knæbind fra Futuro forebygge skader samt muliggøre en almindelig hverdag på trods af knæsmerter. Personer med knæskader kan have problemer med meniskskade, ledbåndsskade, korsbåndsskade eller en helt fjerde form for vrid eller forstrækning. 

Futuro Knæbind findes i flere forskellige varianter. Futuro Sport Bandage er eksempelvis med dobbelt stabilisator, som giver medial og lateral støtte. Alternativt finder du også Futuro Comort Knæstøtte, som er perfekt til forstuvninger og overbelastning.  


Futuro Håndledsbandage og -støtte

Håndledssmerter er i dag meget udbredt. Personer med overbelastede håndled kan både findes indenfor sport og kontorarbejde. Skaderne kan både opstå som resultat af pludselig, dynamiske vrid samt af statiske og gentagende bevægelser. 

Blandt de mest almindelige årsager til smerter i håndleddet er seneskedehindebetændelse, forstuvet håndled, karpaltunnelsyndrom og gigt. Får du smerter i håndleddet, er det vigtigt, at du søger læge, så I sammen kan kortlægge årsagen til smerterne. 

Futuro Håndledsstøtte fås med og uden skinne – alt efter behovet for stabilitet og støtte. En håndledsstøtte kan aflaste dit håndled, så du skåner det for overanstrengelse og øget slid. 


Køb støttebind hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af produkter til sportsskader og forebyggelse af disse. Udover de effektive støttebind fra Futuro finder ud også kinesiologi tape og sportstape, som også kan hjælpe med at skåne dine led. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.