Frontect

Frontline Frontect loppe flåtmiddel sammen med ejer og hund
Godkendt af lægemiddelstyrelsen

Tag din hunds parasitbeskyttelse til næste niveau. Bruges hver 4. uge for at give langvarig beskyttelse mod flyvende insekter (myg, sandfluer og stikfluer), lopper og flåter. 

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Hvad er Frontect? | Flåter og lopper | Anvendelse

5 Produkt(er)

Hvad er Frontect?

Frontect er et effektivt parasitpræparat til hunde. Frontect er et resultat af mere end 25 års produktudvikling og er nu blevet en del af Frontline-familien. Hvis din hund døjer med flåter, lopper og andre parasitter, kan du med fordel anvende Frontect for at komme de uønskede parasitter til livs. Flåter og lopper er ikke gode for din hund! De både klør, bider og kan være med til at gøre din hund urolig og nedtrykt. Derudover kan det også medføre alvorlige sygdomme, der er til fare for både hunden, andre dyr samt mennesker.

Frontect er med til at beskytte mod flåter, lopper og andre parasitter, samtidig med den dræber dem, som allerede sidder på hunden. Frontect dræber også bl.a. myg, stikfluer samt sandfluer og er generelt med til at reducere risikoen for flåtbårne sygdomme. 

Hvorfor er flåter og lopper farlige for hunde?

Flåter lever i højt græs, hvorfra de hager sig fast på dyret for at kunne suge blod. Flåten er en af verdens farligste smittebærere og kan overføre alvorlige sygdomme så som Borreliose, Anaplasma (flåtfeber) og TBE (hjernehindebetændelse). Højsæsonen for flåter er i perioden fra marts til oktober, hvor du bør være særlig opmærksom på at forebygge og beskytte din hund mod flåter.

Lopper er meget generende for din hund og kan samtidig overføre andre ubehagelige sygdomme. Lopper lever af blod, som de suger til sig. Når den har fået det første blodmåltid parrer den sig og begynder at lægge æg. Lopperne kan i værste tilfælde sprede sig til omgivelserne, så din hund bliver smittet igen og igen.

Hvordan bruger man Frontect?

Frontect påføres i hundens nakke, ved at skille pelsen af, så du kommer helt ind til huden. Den skal påføres mellem hundens skulderblade, og mens pelsen er tør. Husk at vælge det rigtige præparat til din hund, da hundens vægt har stor betydning for doseringen.

Step by Step guide:

  • Hold pipetten lodret og væk fra ansigtet. Bank let på pipettens hals, så væsken samles i den nederste del af pipetten.
  • Klip pipettens spids af med en saks.
  • Skil hundens pels af i nakken mellem skulderbladene, så huden bliver synlig.
  • Placér pipettens spids på huden og tryk ca. halvdelen af indholdet ud midt i nakken mellem hoved og skulderblad. Tøm resten lige foran skulderbladene.
  • Vask dine hænder efter påføring!

Hvor ofte skal man bruge Frontect?

Du skal gentage brugen af Frontect hver fjerde uge, på den måde forlænger og opretholder du virkningen. Pakken kommer med tre pipetter, hvilket samlet set giver 3 måneders beskyttelse mod flåter, lopper og andre parasitter.


Køb Frontect hos Med24.dk og beskyt til din hund mod flåter og lopper. Du kan altid opnå fri fragt ved køb for 349 kr., så de smarte produkter hurtigt når frem til dig!


Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.