Ecooking Lip Balm

Gør læberne kysseklar med Ecooking Lip Balm

Dine læber skal ikke længere snydes for den luksuriøse følelse som Ecookings blødgørende og lækre Lip Balms bringer frem på læberne. Desuden skal intet smil fra øre til øre eller et kærligt kys længere forhindres af sprukne, tørre og irriterede læber. Ecooking Lips Balms kommer dig til undsætning.

Plejende og glansgivende Lip Balms

Ecooking tilbyder Lip Balms med E-vitamin og Argan Oile, der afhjælper tørre og sprukne læber ved både at give dem pleje, glans og farve.

Beskyt desuden læberne og sæt gang i blodcirkulationen, så læbernes oprindelig farve og friskhed sættes i karakter, med Ecooking Lip Balm Mint.

Vidste du desuden, at du kan få en Ecooking Alt I En Balm, der ikke blot yder en ekstrem fugtgivende pleje til læberne, men derimod også neglebånd og tørre områder som hæle, ansigt og hænder?

Anvendelse:
Ecooking Lip Balms og Scrub benyttes alt efter behov og påføres direkte på læberne.

Scrub dig til flotte læber

Nu fås scrub også til læberne, og det er yderst effektivt og kan samtidig spises! Olie, E-vitamin og Sheabutter er superingredienserne, der er med til at blødgøre, hele og pleje dine læber.

Spørgsmålet er nu blot om du er klar på at få lækre bløde læber med en sukkersød glans, der er i stand til at hamle op med dit flotte smil?

Ecooking Lip Balm kan købes hos Med24 og fås som altid til et godt tilbud og skarpe priser. Vi tilbyder dig derudover muligheden for at få dag til dag levering og gratis fragt. Vi har udvalgt vores produkter nøje, netop for at kunne bringe smilet frem på dine læber!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.