Eace Vitamin Gum

Eace Vitamin Gum - meget mere end bare et tyggegummi - læs mere lige her: 

Eace Vitamin Gum er meget mere end bare et tyggegummi - dit alternativ til en multivitaminpille

Eace er et danskproduceret tyggegummi, der udover at smage lækkert og give frisk ånde også indeholder 10 essentielle vitaminer. Eace kan fungere som et lækkert fast alternativ til den daglige multivitamin-pille, eller som et ekstra vitamin boost og frisk ånde når du har brug for det i løbet af dagen.

Friskere hverdag med mere overskud

Eace er skabt med en kærlighed til tyggegummi og innovation. Eace lancerede i 2020 med en mission om at tyggegummi kan være mere end lækker smag og frisk ånde – og idéen om at få noget ekstra med når man alligevel tygger, der kan hjælpe til en friskere hverdag med mere overskud.

Din nye god vane

Vi er mere og mere på farten, men vil samtidig gerne gøre noget godt os selv i i hverdagen – så Eace har gjort det muligt at få sine essentielle vitaminer, mens man tygger på et frisk og lækkert tyggegummi, som man kan have med sig overalt.

Har du brug for et vitamin boost og frisk ånde efter kaffen, et boost før træning eller på vej på arbejde, så er Eace et godt bud på din nye gode vane.

Udviklet og produceret i Danmark

Eace er udviklet og produceret i Danmark af førende eksperter.

Der er foretaget stabilitetsstudier der beviser at vitaminerne holder sig aktive i hele holdbarhedsperioden, udtygningsstudier der sikrer at vitaminerne bliver frigivet ved tygning og så er det testet for biotilgængelighed der sikrer at vitaminerne er aktive og kan optages i kroppen.

Vil du blive yderligere inspireret, så hop ind og udforsk vores store udvalg af vitaminer - her finder du også en masse viden om de forskellige vitaminer og multivitaminer.

Pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?