Kundeservice
0 varer
Kurv

Dokumenterede virkninger af BM hudpleje

Der er foretaget en række forskellige videnskabelige undersøgelser – både herhjemme og i udlandet. Undersøgelserne kaster lys over virkninger ved regelmæssig brug af BM CosmeCeuticals. Mange kvinder oplever en glattere, sundere og mere fast hud.

Der ligger mange forskellige undersøgelser til grund for den dokumenterede virkning af BM hudpleje / CosmeCeuticals. Under et dansk forsøg med 517 personer – primært kvinder – valgte man at undersøge den regenerative cremes effekt på især sensitiv hud, mild eksem og solskoldninger. I denne undersøgelse angav hele 80% af deltagerne virkningen som god eller meget god.

I Finland har man undersøgt den regenerative cremes evne til at forbedre huden. På et universitet i Helsinki deltog 30 personer i forsøget, hvor man fandt ud af, at cremen påvirker tykkelsen af huden. I dette tilfælde voksede epidermis med 0,02 millimeter, mens dermis (hudens understøttende lag) voksede fra 1,38 millimeter til 1,56.

BM Regenerative GEL 28
BM Regenerative GEL 28 har også været underkastet videnskabelige studier. I et dansk forsøg deltog 51 deltagere. Gennem 4 uger undersøgte man gelens evne til at forbedre hudens tilstand. De typiske hudproblemer var urenheder, store porer, rynker og pigmentforandringer. Her var der en markant forandring til det bedre. Den største effekt havde gelen imidlertid på rynker: 48% af deltagerne beskrev virkningen som meget god.

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832