Derma Solspray

3 Produkt(er)

Derma Solspray - pleje mod solens stråler

Solen vil altid være blandt os. På gode dage vil den endda stå højt på himmelen og skinne ned på os. Den vil tilføre os godt humør, gode dage og masser af D-vitamin. Vi nyder alle af det og synes, det er rart – men solcremen må vi ikke glemme! Uden den er der en større chance for at blive solskoldet, udvikle hudkræft el. lign.

Derma har udviklet sololie og -spray, der sørger for en ultimativ pleje mod solens skarpe UVA- og UVB-stråler. Produkterne opfylder de nye EU-anbefalinger for optimal UVA- og UVB-beskyttelse. De følger alle anbefalingerne fra Kræftens Bekæmpelse om solbeskyttelse og er desuden mærket med Astma-Allergi Danmark, Svanemærket, AllergyCertified og Ecocert. Dette er din garanti for milde og allergivenlige produkter, der er fri for mistænkelige stoffer, som kan have dårlig indflydelse på dit helbred eller for miljøet.

Hvad tilbyder Derma Solspray?

Derma Solspray består af et lille sortiment med fire produkter, der alle forhandles hos Med24.dk. Produkterne består af Derma sololie SPF 30, Derma Solspray SPF20, Derma Sun Transparent Sololie SPF15 og Derma Sun Solspray SPF30. Alle fire produkter har hver deres kvalitet, og samtidig fås de til fordelagtige priser.

Derma sololie og -spray er fri for parfume, farvestoffer og parabener. Produkterne er ikke tilsat selvbrunerstoffer eller andre unødvendige stoffer. Derma er det mest solgte solmærke i Danmark og minimerer risikoen for allergi og overfølsomhedsreaktioner.

Hold dig på den sikre side – benyt solcreme fra Derma, når du bevæger dig ud i solen.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.