Derma Solcreme

Derma Solcreme – beskyt dig under solen

Solen skinner ikke hver dag – specielt ikke i Danmark. Dette ændrer ikke på, at vi alle har brug for solcreme. Solcreme er en nødvendighed, som mange ser bort fra, da man ”glemmer” det, eller tror det forværrer chancen for at få en flot brun farve. Dette passer dog ikke. Solcreme gør dig brun, men processen bliver langsommere og giver derfor huden bedre tid til at opbygge den brune farve.

Det er rart at ligge i solen, og en brun kulør skader ikke. Men vigtigheden af beskyttelse mod solen overgår dette – anvend derfor altid solcreme for at undgå solskoldning og mulig misfarvning af huden. Derma Solcremer er det rette valg, hvis du vil sikre dig allergivenlig pleje skabt uden parabener, parfume og farvestoffer eller andre unødvendige ingredienser. Solcreme fra Derma har et formål, og det er beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler.

Hvorfor skal jeg vælge Derma Solcreme?

I sortimentet indgår Derma Sollotion SPF30 - en prisvindende sollotion, idet denne vandt bedst-i-test-kåringen fra Forbrugerrådet, TÆNK i 2016. Der indgår yderligere ansigtssolcreme og sollotion i forskellige størrelser og styrker, så hele familien kan være med.

Alle produkter i Derma Solcreme-sortimentet bærer både mærket fra AllergyCertified, Svanemærket, Astma-Allergi Danmark og er certificeret af Ecocert. Dette er din garanti for milde, allergivenlige produkter, der ikke indeholder skadelige stoffer for hverken dit helbred eller miljøet. Produkterne fra Derma Solcreme følger anbefalingerne fra Kræftens Bekæmpelse om solbeskyttelse.

Alle produkter er 100% fri for parfume, farvestoffer og parabener. Solcreme fra Derma minimerer endvidere risikoen for allergi og overfølsomhedsreaktioner.

Med24.dk forhandler hele sortimentet af Derma Solcreme. På siden finder du altid gode tilbud og skarpe priser. Endvidere kan du altid opnå gratis fragt og vi yder dag til dag levering.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?