Copyfarm

3 Produkt(er)

Glucosamin Copyfarm - Mod slidgigt

Glucosamin Copyfarm er et håndkøbslægemiddel fra Orifarm, der anvendes ved let til moderat slidgigt til lindring af smerter og forbedring af leddenes funktion.  

Glucosamin anvendelse

I alle pakninger med dette håndkøbslægemiddel findes en brugsvejledning eller indlægsseddel, som du altid bør læse grundigt inden anvendelse! Er du i tvivl kontakt da egen læge.

Glucosamin “copyfarm” anvendes til at lindre smerter og forbedre leddenes funktion i forbindelse med let til moderat slidgigt. Tabletterne virker ved at hæmme nedbrydningen af brusken i leddene samtidig med, at det modvirker stivhed og smerter. Derpå vil bevægeligheden i de angrebne led forbedres.

Vær opmærksom på
Den første smertelindring mærkes måske først efter flere ugers behandling. For nogle kan det vare endnu længere.  

Virksomme stoffer

Det virksomme stof i lægemidlet er glucosamin. Er man overfølsom overfor stoffet, bør dette produkt ikke anvendes! Det kan desuden forstærke virkningen af bestemte blodfortyndende midler som Warfarin.

Vær desuden opmærksom på, at folk, der er overfølsomme over for skaldyr, ikke kan tåle glucosamin grundet, det er udvundet fra skaldyr.  

Dosering

  • Tabletterne bør ikke anvendes af børn og unge under 18 år!
  • For voksne er den sædvanlige dosering 3 tabletter (1200 mg) i døgnet fordelt på 1-3 doser.

Glucosamin bivirkninger

  • Almindelige bivirkninger som træthed, diarre, forstoppelse, hovedpine, mavepine og kvalme kan forekomme ved anvendelse af dette håndkøbslægemiddel.

Gravide og ammende

  • Glucosamin copyfarm bør ikke anvendes under graviditet grundet manglende viden. Det kan om nødvendigt anvendes af ammende, men rådfør dig helst med din læge inden brug.

Køb Glucosamin hos Med24.dk

Du kan finde dit lægemiddel mod slidgigt hos Med24.dk. Du finder dem i de velkendte pakningsstørrelser på 400 mg med enten 90, 270 eller 4*250 tabletter.

Du kan finde hele vores sortiment af glucosamin mod slidgigt lige her

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.