Cocoon Organic Laundry Uld Bolde 6 stk.

Cocoon Organic Laundry Uld Bolde 6 stk.
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37632

Cocoon uldbolde er naturlige tørrebolde til tørretumbleren af økologisk fåreuld

Naturlige tørrebolde der med uldens stærke fugtabsorberende egenskaber hjælper med at forkorte tørreprocessen af vasketøjet i tørretumbleren.

Under tørringen bevæger uldboldene sig rundt på samme måde som almindelige tørrebolde, hvor de hjælper med at løfte og adskille vasketøjet, så varmen bedre kan cirkulere rundt mellem vasketøjet. Det gør at vandet hurtigere kan fordampe fra vasketøjet, og tørretumbleren har lettere ved absorbere den fordampende fugt.
Samtidig vil uldboldene hjælpe med at absorbere fugten fra vasketøjet, så tørretiden af vasketøjet forkortes yderligere.

Når du bruger Cocoon uldbolde til tørring af dit vasketøj kan du faktisk reducere tørretiden med helt op til 25%, hvilket svarer til mellem 10-30 minutters tørretid på en almindelig størrelse vasketøj. Du sparer dermed både miljøet for en masse unødig CO2 og din elregning for en masse unødvendige udgifter.

Et bæredygtigt og naturligt alternativ til skyllemiddel

Når du bruger uldbolde til tørretumbleren, kan du samtidig helt undgå brug af skyllemiddel til dit vasketøj, idet uldboldenes masserende bevægelse på vasketøjet vil gøre at vasketøjet føles blødt og luftigt når det kommer ud af tørretumbleren. Du skåner dermed også vores miljø for mange af de miljøskadelige kemikalier, som moderne skyllemidler indeholder.

Brug af uldbolde til tørring vil også reducere ophobningen af statisk elektricitet i vasketøjet og man kan derfor med fordel bruge uldboldene til mange forskellige typer metervarer, som tåler tørretumbler.

Brugsanvisning og anvendelse af uldbolde:

Når man bruger uldboldene, bør man være opmærksom på et par enkelte ting.
Uldboldene fungerer bedst ved tørringer, hvor boldene har plads til at bevæge sig blandt vasketøjet, og derfor frarådes det at overstoppe sin tørretumbler, hvis man ønsker den bedste effekt af uldboldene.
Ved tørring af små eller mellemstore mængder vasketøj, vil 2-3 uldbolde være tilstrækkeligt, men for den bedste effekt anbefales 3 uldbolde til hver tørring.

Cocoon uldbolde findes både i en pakke med 4 uldbolde og en pakke med 6 uldbolde.

I hver pakke vil halvdelen af uldboldene være tilegnet lyst vasketøj, og den anden halvdel være tilegnet mørkt vasketøj. De forskellige farver af uldbolde kan dog godt bruges samtidig.

Brugsanvisningen er herefter ganske let – læg blot uldboldene ind i tørretumbleren sammen med vasketøjet og lad uldboldene klare resten. Efter brug, læg da uldboldene til tørring/udluftning.

Indgår i kategorierne
Tørrebolde Tørrebolde

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice