Benadryl

4 Produkt(er)

Benadryl anvendes ved overfølsomhedsreaktioner som nældefeber, høfeber, insektstik og andre allergier

Benadryl er et håndkøbslægemiddel og indeholder det aktive stof Acrivastin, der mindsker tegn på allergi. Med Benadryl kan du forvente virkningen af tabletterne allerede indtræder efter 15-20 minutter og at den maksimale effekt af præparatet er opnået efter ca. 1,5 time.  Virkningstiden på Benadryl er ca. 8-12 timer.

Benadryl indeholder antihistamin, der hæmmer stoffet histamin. Histamin er et stof, som frigives ved allergiske reaktioner og giver kløe, udslæt, slimdannelse og rødme i huden.

Benadryl bør ikke anvendes under graviditet og amning, da der ikke er tilstrækkeligt viden på om det har en negativ effekt på enten foster eller modermælk.

Bivirkninger af Benadryl

Den mest kendte bivirkning af Benadryl er døsighed, træthed og mundtørhed. Dette er ikke farligt, men du skal være opmærksom på, at du kan blive træt. En mere sjælden bivirkning fra Benadryl er allergisk hævelse i ansigtet samt mundhulen og strubehovedet samt anafylaktisk chok. Det er den stærkeste allergi-reaktion, man kan opleve efter at være blevet udsat for noget, som man er allergisk overfor.

Hvem skal tage Benadryl?

Benadryl bruges mest af dem der lider af almindelige allergier som høfeber eller lignende. Benadryl kan også bruge akut ved nældefeber, insektstik osv. Voksne over 15 år kan tage Benadryl højest 3 gange dagligt. Børn under 15 år bør kun tage Benadryl efter aftale med lægen. Hvis du lider af nedsat nyrefunktion, skal Benadryl anvendes med forsigtighed.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.