Benadryl

Benadryl er et effektivt antihistamin, der anvendes til behandling af en lang række allergiske tilstande. Det virker ved at blokere virkningen af histamin og lindre symptomerne på allergi. Du finder pakninger med 12, 24, 48 eller 96 kapsler Benadryl a 8 mg. Læs mere om Benadryl her

4 Produkt(er)

Hvad er allergi?

Allergi er en reaktion fra kroppens immunsystem som svar på normalt ufarlige stoffer i miljøet, kaldet allergener. Når en person med allergi udsættes for et allergen, reagerer immunsystemet ved at frigive kemiske stoffer, såsom histamin, der fører symptomer på en allergisk reaktion.

Allergiske reaktioner kan udløses af mange forskellige allergener, såsom pollen, husstøvmider, skimmelsvamp, dyrehår, insektstik og fødevarer. 

Benadryl i håndkøb - til lindring af symptomer på nældefeber, høfeber, insektbid og andre allergier

Benadryl er et håndkøbslægemiddel, som hjælper dig til at få lindret dine symptomer på allergi. Nedenfor kan du læse mere om, hvem der kan tage Benadryl, hvornår virkningen indtager og eventuelle birkvinger.  

Benadryl indeholder det aktive stof Acrivastin, der et 2. generations-antihistamin, og kan derfor bidrage til at lindre dine symptomer på allergi. 

Anvendelsesområder for Benadryl

Benadryl bruges primært til behandling af følgende allergiske tilstande: 

 • Høfeber: Forårsaget af pollen, støv eller skimmelsvamp, der fører til symptomer som nysen, kløende og løbende næse og røde øjne.
 • Insektstik og -bid: Lindrer kløe, hævelse og rødme forårsaget af insektstik og -bid.
 • Nældefeber: Behandling af rødme, hævelse og kløe forårsaget af nældefeber.

Anvendelse og dosering af Benadryl

Benadryl bruges mest af dem der lider af almindelige allergier som høfeber eller lignende. Men Benadryl kan også bruge akut ved nældefeber, insektstik osv. Voksne over 15 år kan tage Benadryl højest 3 gange dagligt, hvorimod børn under 15 år kun bør tage Benadryl efter aftale med lægen.  

Voksne og børn over 15 år: 1 kapsel (8 mg) efter behov, højst 3 gange over en 24 timers periode.   

Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne på etiketten eller som anbefalet af din læge. Overskrid ikke den anbefalede dosis, og kontakt din læge, hvis symptomerne ikke forbedres eller forværres. 

Du bør ikke tage Benadryl uden rådgivning fra din læge hvis du: 

 • Har nedsat nyrefunktion
 • Tager nervemedicin
 • Tager sovemedicin
 • Tager beroligende medicin
 • Er gravid
 • Ammer
 • Er allergisk overfor indholdsstoffer i Benadryl

Benadryl – hurtig lindring af symptomer på allergi

Behandling af allergi kan variere afhængigt af årsagen og sværhedsgraden af symptomerne. Almindelige behandlinger inkluderer antihistaminer som Benadryl, næsesprays, øjendråber og allergivaccinationer. 

Symptomerne på allergi kan f.eks. omfatte: 

 • Kløende næse
 • Løbende næse
 • Nysen
 • Kløende øjne
 • Vandige øjne

Med Benadryl kan du forvente virkningen af tabletterne allerede indtræder efter 30-60 minutter og at den maksimale effekt af præparatet er opnået efter ca. 1,5 time. Virkningstiden på Benadryl er ca. 8-12 timer.


Bivirkninger af Benadryl

Den mest kendte bivirkning af Benadryl er svimmelhed og døsighed. Dette er ikke som udgangspunkt farligt, men du skal være ekstra opmærksom på dine omgivelser, da Benadryl på enkelte kan være meget sløvende.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.