Øjenskygge

Øjenskygge fås i mange forskellige smukke farver, som kan være med til at skabe virkelig smukke looks. Her finder du både øjenskygge paletter og farver, som fås enkeltvis. Læs mere om øjenskygge her!

51 Produkt(er)

Få din øjenskygge til at holde hele dagen

Vi vil alle gerne have, at vores øjenskygge holder så lang tid som muligt, og her er der et par tricks du kan bruge, for at opnå dette. Hvis du bruger både øjencreme og øjenskygge primer, vil du opleve at din øjenskygge holder i langt længere tid. 

Øjencreme

For at dit øjenområde ikke er tørt, er det vigtigt med en god øjencreme, som kan give en masse fugt. Hvis din hud omkring øjnene er tør, når du skal lægge din øjenskygge, vil det have en tendens til at krakelere og dermed ikke lægge sig pænt og ensartet. Så brug altid en god fugtgivende øjencreme som en del af din hudplejerutine. 

Øjenskygge primer

Et andet tip er at bruge en øjenskygge primer under din øjenskygge, dette vil gøre at din øjenskygge holder langt bedre end, hvis du ikke brugte en primer. En øjenskygge primer hjælper til at øjenskyggen ikke klumper eller sætter sig i linjer. 

Når du har påført din øjencreme og ventet, til den er trængt ind i huden, er du nu klar til at påføre din øjenskygge primer. Du kan enten lægge din øjenskygge primer med fingrene, eller med en makeup børste, hvis du gerne vil kunne komme helt ned til vippekanten.  

Herefter påfører du din øjenskygge ovenpå primeren for et mere holdbart øjenskygge look. 


Den bedste øjenskygge farve til dig

Hvis du er i tvivl om, hvilke farver øjenskygger, som klæder dig, så handler det i bund og grund om, hvad du føler dig tilpas med og, hvor vovet du er med hensyn til farver. 

Et sikkert valg af øjenskygger vil altid være jordfarver, altså brune og beige nuancer. Men vil du gå mere ud fra din øjenfarve, så kan du her se, hvilke farver, som passer til netop din øjenfarve. 

  • Øjenskygge til grønne øjne - Gode eksempler på farver, som klæder grønne øjne, kan f.eks. være kobber, orange og abrikos lignende farver. Derudover kan lilla nuancer også være utrolig flot til grønne øjne.
  • Øjenskygge til blå øjne - Har du blå øjne, er især gyldne og brune nuancer rigtig flotte. Det kan også være mere over i kobber og bronze farver.
  • Øjenskygge til brune øjne - Til brune øjne vil rigtig mange farve passe til. Det kan f.eks. være flot med stærke farver som lilla, grøn, turkis eller blå nuancer. Derudover er metalliske farve også rigtig flot til brune øjne.

Uanset hvilken øjenfarve du har, skal du ikke være så nervøs for at vælge farver, når det kommer til øjenskygge. Du skal bruge dem, du selv synes er flotte og klæder dig. 


Øjenskygge - Hvordan lægger jeg det?

Du har sikkert ofte stillet spørgsmålet Hvordan lægger man øjenskygge? Og i virkeligheden kan øjenskygge være en svær ting at mestre, hvis du vil ud i vilde teknikker. Men at lægge en simpel øjenskygge, kan de fleste med en lille smule vejledning. Læs med og find ud af, hvordan du lægger en simpel øjenskygge. 

Et simpelt øjenskygge look

Et vigtigt redskab når du lægger øjenskygge er en blending brush. I blandt vores makeup børster finder du flere øjenskygge penselsæt, som gør det nemmere for dig at lægge en flot øjenskygge. Hvis du bruger dette, vil du kunne opnå et mere naturligt resultat. 

Hvis du gerne vil lægge en helt simpel øjenskygge med én farve, kan du sagtens lægge den på hele øjenlåget. Herefter taget du din blending brush og blender øjenskyggen ud i globelinjen. På denne måde får du ikke den skarpe kant, men et flottere og mere let udtryk. 

Vil du gerne udfordre dig selv med 2 farver, kan du starte med en lægge den lyseste øjenskygge på hele øjenlåget, husk at få den blendet godt ind i globelinjen. Herefter tager du den mørke af farverne, og blender den ind fra det yderste punkt af din vippekant og op i globelinjen, så du skaber en lille trekant. Sørg for at få blendet den mørke øjenskygge godt ind i den lyse, ved at trække den mørke farve lidt ind på øjenlåget. Hvis du gerne vil åbne dine øjne, og give en friskhed til dit øjenskygge look, kan du med fordel lægge lidt highlighter i øjenkrogen. 


Øjenskygge børster - Brug de rigtige redskaber

Når du skal lægge øjenskygge, er det vigtigt med gode makeup børster, så du får det flotteste resultat. I blandt vores mange makeup børster, finder du fine sæt af øjenskygge børster, hvor du får flere sammen, men du kan også sagtens købe dem enkeltvis. Med gode øjenskygge børster bliver du hjulpet godt på vej, til at få lagt en flot øjenskygge. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.