Makeup børster og pensler

Når du skal lægge makeup er valget af pensler og børster et vigtigt punkt. Det rigtige værktøj spiller en rolle for en flot makeup; en god pensel eller børste sikrer, at du opnår den ønskede påføring af din makeup. Penslerne far Jane Iredale er udviklet specielt til mineralmakeuppen for at opnå den bedste påføring af mineralpudder.

Makeupbørster – fejlfri påføring af din makeup

Makeupbørster er redskaber du bruger til at lægge din makeup. Ofte gør gode makeup børster og pensler arbejdet nemmere og vil resultere i et pænere og mere professionelt resultat. Valget af dine makeupbørster kan også være afgørende for din makeups holdbarhed og evne til at blende makeuppen sammen med din naturlige hud.

Læs med her og lær mere om hvilke makeup børster du skal væge og hvordan du vedligeholder penslerne.


Makeupbørster – hvad skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige slags børster til makeup og forskellige kvaliteter. Makeupbørster kan både laves med syntetiske- eller dyrehår. Her er det op til dig hvilken slags hår du foretrækker. Det er en god idé at vælge en makeupbørste som er beregnet til netop det, du vil bruge den til. Det vil sige, at hvis du skal lægge en øjenskygge, så skal du vælge en børste der er udviklet til at påføre øjenskygge.


Billige makeupbørster

Billige makeupbørster kan også være gode makeupbørster. Der er ingen tvivl om at pris og kvalitet ofte hænger sammen – også i forbindelse med makeupbørster. Det skal dog siges, at du sagtens kan bruge en billig makeupbørste og få et pænt resultat.


Kvalitetsbørster og pensler er der tænkt en del over vægtfordelingen i børsten samt hvordan hårene på børsten er skåret. Når du bruger sådan en børste vil du få en fornemmelse af, at børsten er nemmere at anvende, bedre til at blende og ligger godt i hånden således du har kontrol over det makeup produkt du bruger sammen med din makeupbørste.

Ved mere billige makeupbørster er der ikke tænkt så meget over den ergonomiske oplevelse og hårenes kvalitet. Som skrevet ovenover er det stadig muligt at lægge en pæn makeup – det kræver måske bare lidt ekstra øvelse.


Makeupbørster og pensler – hvad er forskellen?

Makeup børster og makeup pensler er det samme. Det er forskellige hvad de bliver kaldt, men funktionen er den samme. Ofte kalder man de små redskaber pensler, da de minder mere om små malerpensler. Børster kalder man oftest de store børster som for eksempel bliver brugt til pudder, blush og lignende makeup.


Vedligeholdelse af dine makeup børster

Det er vigtigt at vedligeholde dine makeupbørster. Vedligeholdelse kan f.eks. være regelmæssig rengøring ag dine pensler og børster. Her er det anbefalelsesværdigt at bruge en rens specielt udviklet til makeupbørster.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.