Highlighter

En highlighter hjælper til at fremhæve dine bedste features og til at indramme dit ansigt på en smuk måde. Her kan du læse mere om, hvor du skal påføre highlighter og, hvilken der vil være den bedste highlighter til dig. 

38 Produkt(er)

Highlighter - Hvordan skal det ligges?

En highlighter kan hjælpe til at fremhæve din bedste features. Men for ikke at ligne en diskokugle i hele ansigtet, er det vigtigt at lære, hvordan du lægger den de rigtige steder. Hvem vil ikke gerne have så flot en udstråling som muligt? 

Det er vigtigt at du lægger din foundation inden highlighter, da den ellers mister sin effekt. Men bruger du ikke foundation eller pudder, kan du sagtens bruge en highlighter alene. Her vil en flydende highlighter, highlighter stick eller cream highlighter give et flot, naturligt resultat. 

Sådan påfører du highlighter

Der er flere steder på kroppen, hvor du kan lægge din highlighter. Som udgangspunkt er der en tommelfingerregel, som lyder på at en highlighter kan lægges alle de steder, hvor lyset naturligt rammer dit ansigt. 

  • Under dit øjenbryn på brynbenet
  • Ovenover dit kindben
  • Inde i øjenkrogen
  • På amorbuen
  • På kravebenet, hvis du har en åben bluse på

Hvilken highlighter skal jeg vælge?

Der kan være bestemte highlighter, som passer godt til din hudtype, om du har fedtet hud eller måske mere tør hud. Men der er ikke nogen facitliste, og du skal selvfølgelig vælge den highlighter, som fungerer bedst for dig.  

Flydende highlighter

En flydende highlighter kan være rigtig god, hvis du døjer med tør hud. En foundation i flydende form og en flydende highlighter passer perfekt sammen, da de vil blende sammen og give et rigtig flot resultat. 

Highlighter i pudderform

Har din hud mere en tendens til at fedte, er en highlighter i pudderform rigtig god. Den vil hjælpe til at din hud ikke ser så “shiny” ud, hvorimod at dit naturlige shine hurtigere vil komme til at skinne igennem ved en flydende eller cremet highlighter. En highlighter i pudderform er nem at dosere, da du bare kan banke overskydende produkt af pudderbørsten inden du påfører den i ansigtet. Pudder highlighter arbejder rigtig godt sammen med mineralpudder. 

Cream highlighter

En cremet highlighter er god, hvis du har normal eller tendens til tør hud. Den er nem at blende ind i huden, og lægger sig flot. En cream highlighter er lige som flydende highlighter gode at bruge sammen med en flydende foundation. 


Hvilken farve highlighter skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige smukke nuancer og toner af highlighter, og det vil være en fordel at kigge på din hudtone, når du vælger highlighter, og ikke kun gå efter den, du synes er flottest, så du finder den, som farvemæssigt vil være den bedste highlighter til dig. 

  • Lys skandinavisk hudtone – Vælg en highlighter med kolde rosafarvet og lyserøde toner eller en med sølvnuancer og shimmer
  • Medium/olivenfarvet hudtone - Vælg en highlighter, som har mere gyldne og ferskenfarvet nuancer
  • Mørk hudtone - Vælg en highlighter med bronze- eller guldshimmer, og en med god pigmentering.

Highlighter brush – Hvilken makeup børste skal jeg bruge?

Alt efter, hvor du gerne vil lægge din highlighter, er der forskellige makeup børster, som er gode. Skal du f.eks. lægge det i øjenkrogen eller på brynbenet under dit øjenbryn, er det nemmest med en lille børste, da området du skal lægge din highlighter på, er småt, og det kræver lidt mere præcision. Hvorimod hvis du skal lægge highlighter over dit kindben, kan du sagtens vælge en lidt større og mere fyldig børste, da området er større. Du kan se vores store udvalg af makeup børster her.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.