Bronzer - Contour

Med en bronzer, solskinspudder og contour kan du indramme dit ansigt og skabe en flot glød hele året rundt. Bronzer fås både som mat og med glimmer alt efter, hvad du er til. Læs mere om bronzer og contour her

41 Produkt(er)

Hvad er bronzer?

Bronzer er makeup, som virkelig kan gøre en kæmpe forskel, når det kommer til at give glød til ansigtet. Med bronzer kan du nemlig opnå effekten af at få en solkysset hud. Det er også derfor at bronzer ofte går under navnene solpudder eller solskinspudder, fordi en bronzer nemlig kan hjælpe til at give glød og farve. 

Mange bruger også en bronzer til contour, for at fremhæve eller dæmpe forskellige træk i ansigtet. Hvis du bruger din bronzer som solskinspudder, er det en god tommelfingerregel at lægge den som et 3 tal. 

Du starter i panden, og arbejder dig ned langs hårgrænsen til midten af øret. Herefter arbejder du din bronzer ud på dit kindben, og så fra midten af øret og ned under kæben ind mod hagen. Sørg for at få blendet farven godt, så din bronzer ikke bare ligger som mørke streger i ansigtet. 


Den bedste bronzer

Den bedste bronzer til dig kan være afhængig af, hvad du skal bruge den til. Hvis du skal bruge din bronzer som solpudder, vil mange vælge en bronzer med lidt glimmer i, for at skabe ekstra glød til ansigtet. Skal du derimod bruge din bronzer til contour, vil en mat bronzer klart være at foretrække, så du virkelig kan markere dit ansigt. 


Læg en flot makeup med en bronzer børste

Når du lægger din bronzer, er det vigtigt med en god bronzer børste, så du får de flotteste resultater. 

Hvis du gerne vil bruge din solskinspudder til at få en solkysset hud, kan det være en fordel med en stor børste, så det ikke bliver så pigmenteret på huden. For jo tættere en makeup børste, jo mere farvemætning. 

Hvis du derimod skal bruge din bronzer som contour, kan det være en fordel med en mere flad og skrå børste, da contour skal lægges mere præcist. 


Brug din bronzer som contour

Hvis du vil bruge din bronzer som contour, skal du vælge en mat bronzer, så den ikke har en masse glimmer i sig. Bronzer kan du bruge som contour for at skabe skygge i ansigtet. 

Contour lægges som udgangspunkt på samme måde som solskinspudder. Men fordi du gerne vil skabe skygger med contour, skal den påføres under kindbenet og ikke over. Læg den dog ikke for lavt, da du på den måde vil trække hele ansigtet nedad. Men læg din contour lige på kindbenets underside, og så kan du med fordel lægge en highlighter over kindbenet, for virkelig at fremhæve og lysne dine nu markerede kindben.  

Du kan også bruge contour til at lægge på siden af næseryggen, og så lægge highlighter direkte på næseryggen, for at skabe mere markante ansigtstræk.  


Køb bronzer og contour her

Her finder du et bredt udvalg af bronzer og contour. Vi sørger altid for gode priser og tilbud, så du altid kan få bronzer og contour til en god pris. Det er derudover altid muligt at opnå fri fragt, og så bliver der altid stræbet efter lynhurtig levering, så du kan få dine produkter snarest muligt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.