Blush

En blush bør være en fast del af alle kvinders makeup rutine, da den er med til at tilføre glød og friskhed til ansigtet. Den kan lægges på flere måder alt efter, hvilket udtryk du gerne vil skabe. Læs mere om blush her

50 Produkt(er)

Hvilken blush skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige slags og konsistenser af blush bl.a.: 

  • Blush stick
  • Pudder blush
  • Cream Blush

Her kan det være et spørgsmål om, hvilken konsistens du bedst kan lide, eller om du bruger makeup under din blush, som afgør, hvilken du synes er den bedste blush til dig. 

Kan du godt lide at påføre din blush med fingrene, eller måske bruger du slet ikke foundation eller nogen anden form for makeup under. Så er en cream blush eller flydende blush et godt valg til dig, da det giver et flot naturligt look og glød. 

Bruger du foundation eller mineral pudder under din blush, er en pudder blush rigtig nem at arbejde med. Den er nem at blende ud, og giver et flot resultat. Denne form for blush er også god til dig, som har tendens til store porer, da cream blush eller flydende blush godt kan lægge sig deri og gøre dem mere synlige. 


Blush – Hvilken farve?

Når det kommer til blush findes der et hav af forskellige farver og nuancer. Det kan være en god ide at prøve dig lidt frem, så du finder den nuance du bedst selv kan lide. Mange bliver skræmte af stærke farver så som pink eller rød, men når de bliver lagt rigtigt, er de vildt smukke, og giver et look, som når du lige har været udenfor. Med blush er udtrykket less is more ofte en god regel at følge, da for meget blush hurtigt kan give et meget makeuppet look. Så hellere komme lidt på ad gangen og arbejde din blush op. 

Blush til din hudtone

Hvis du har en lys hudtone, er lyserøde og ferskenfarvet nuancer ofte ret flotte, hvorimod en de lidt mere stærke farver som rød, pink eller brunlige nuancer klæder en mørkere hudtone. Hvis du gerne vil have et fuldendt look, kan du med fordel matche din blush med farven på dine læber. 

Vil du gerne have flere farver at vælge imellem, findes der også mange fine blush paletter, hvor du kan vælge farve alt efter dit humør, eller måske blande farverne, så du får lige netop den helt rigtige nuance. 


Hvordan skal jeg lægge blush?

Det kan være forskelligt, hvor du selv synes din blush ligger flottest, og du kan påføre din blush på måder, som giver forskellige udtryk. 

Hvis du gerne vil have friske kinder, som du får ved at være udenfor, skal du placere din blush på æblet af kinden. Du kan også blende den en lille smule op af kindbenet. Vil du gerne løfte dine kinder og få et mere slankt look, er det flot at lægge din blush på kindbenet og blend den op mod toppen af dit øre. 


Blush børste - Det bedste redskab til din blush

Om du er til en stor eller lille blush børste er meget en smags sag. I vores udvalg af makeup børster finder du forskellige størrelser af blush børster alt efter, hvad du er til. Som oftest er en mellem størrelse makeup børste god, når du skal lægge blush. Denne størrelse blush børste er nemlig nem at blende med, og hjælper til, at du ikke får blush udover hele kinden. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.