Active By Charlotte

Perfekt hudpleje til den aktive familie! Med produkter fra Active By Charlotte kan du forebygge gener i forbindelse med sport og passe godt på din hud. Se hele udvalget her! 

Hudplejeserie fra fitnessdronning | Til motionister og idrætsudøvere | Populære produkter 

20 Produkt(er)

Hudplejeserie fra fitnessdronning

Active by Charlotte Skincare er Fitness for din hud. De effektive og sunde hudplejeprodukter er uden tilsat parfume, Allergycertified, med økologiske ingredienser, vegansk og produceret i Danmark af den tidligere fitnessedronning Charlotte Bircow. Charlotte Bircow er fitnessinstruktør og siden 80’erne har hun været Danmarks fitnessdronning. Hun var med til at bringe fitness og spinning til Danmark, og har siden udgivet en række fitnessfilm, som er solgt i mere end 1 million eksemplarer. I dag er Charlotte Bircow desuden livsstilcoach og har hjulpet tusindvis af danskere med at tabe sig, ændre livsstil og finde en mening med deres liv. Med andre ord ved Charlotte Bircow altså hvad der kræves af hudpleje til sportsfolk, hvilket afspejler sig i den høje kvalitet af hendes produkter.

Inspireret af kræftforløb

Efter et kræftforløb blev Charlotte mere opmærksom på, hvad hudplejeprodukter kan indeholde. For at passe så godt på sin krop som muligt, har hun i dag udviklet sit eget mærke med en ansigts- og kropsplejeserie til den aktive familie. Sortimentet spænder fra aftersun og solcreme til olie, håndsprit og diverse cremer. Fælles for dem alle er udvalgte ingredienser, kvalitet og egenskaber, der er målrettet en sund livsstil med masser af bevægelse. 


Hudplejeprodukter til motionister og idrætsudøvere

Den fantastiske hudplejeserie har produkter formuleret med henblik på, at opfylde de behov, som mange motionister og idrætsudøvere har. Det kan være i forbindelse med, at du løber, står på ski, svømmer, cykler og spiller bold. 

Du finder nemlig flere forskellige produkter, der forebygger samt lindrer rødme og irritation. Du kan også opleve ubehag hvis sportstøj gnaver eller sidder ubehageligt, når du kommer til at svede. Derfor er alle hudplejeprodukter udviklet med øje for, hvilke gener sved og tætsiddende tøj kan bringe med sig. Flere produkter har anti-bakterielle egenskaber, så du kan undgå udslæt og anden ubehag. 


Populære produkter fra Active By Charlotte

Læs mere om nogle af de mest populære produkter fra Active by Charlotte. 

Active By Charlotte Face Fitness Cream

Den flotte og effektive Face Fitness Cream er en plejende og blødgørende creme med anti-aging egenskaber. Indholdet af aloe vera og peptider skaber en helende effekt, der kan reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Prøv cremen med den Allergy Certified formel og forkæl din hud! 

Active By Charlotte Take Care Spray

Den populære Take Care Spray er udviklet til skåne huden ved friktioner. Du oplever måske selv rødme, irritation og hudafskrabninger på grund af friktion, når du løber eller på anden vis bevæger dig. Dette kan særligt være mellem lårene, under armen, i nakken eller andre steder. Anti-friktionssprayen er skånsom og indeholder hverken farvestoffer, parabener og parfume. 

Active By Charlotte Runners Powder

Mange timers motion med lukkede sko kan nemt resultere i svampede, våde og varme fødder og tæer. Der er heldigvis hjælp at hente fra Runners Powder, som forhindrer at tæerne gnider mod hinanden eller stof. Denne friktion kan nemlig ofte ende ud i vabler, som gør det ubehageligt at være aktiv.  

Det effektive pudder er nem at bruge og kan benyttes både af børn og voksen. Du skal blog drysse en smule i dine strømper eller sko inden brug. Sørg for at dine fødder er helt tørre. 

Parfumefri og Astma-Allergi Danmark-certificeret hudpleje

Flere af Active By Charlotte’s produkter er godkendte af Astma-Allergi Danmark eller Allergy-Certfified. Disse mærkninger er din garanti for, at de mærkede produkter ikke indeholder parfume og andre allergifremkaldende stoffer. Mærkningerne bliver brugt til kosmetiske produkter og andre personlige plejeprodukter. Tjek det enkelte produkt ved at kigge efter den blå krans eller den blå flueben. Du kan læse mere om alle produktmærkninger her

til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.