Yookidoo

Med det innovative legetøj fra Yookidoo kan du få udvikling og leg til at gå hånd i hånd. Det kreative legetøj er udviklet til at stimulere, udvikle og aktivere dit barn samtidig med, at det med sikkerhed vil skabe mange timers underholdning. Læs mere om legetøjet fra Yookidoo her.

7 Produkt(er)

Yookidoo – innovativt legetøj, der inspirerer og udvikler gennem sjov og leg

Vil du skabe de bedste rammer for udvikling og læring, samtidig med at dit barn bliver underholdt? Legetøjet fra Yookidoo er netop udviklet til at aktivere, udvikle og stimulere dit barn, men er samtidig innovativt og kreativt, så det med sikkerhed vil skabe flere timers underholdning.

Yookidoo’s badelegetøj har forskellige farver, former, størrelser og ikke mindst funktioner, hvilket aktiverer motorik og sanser samt udvikler forskellige fysiske færdigheder. Udover Yookidoo’s udvikling af dit barns fysiske færdigheder, giver sammensætningen af legetøjet en bedre forståelse af begreberne tom/fuld, tung/let og lille/stor, som barnet kan bruge i andre sammenhænge. På dén måde slipper Yookidoo din babys naturlige nysgerrighed løs – på en lærerig og udviklende måde!

Yookidoo elefant bruser – en smart og praktisk bestseller

Den innovative Yookidoo elefant bruser tager babybadet til helt nye højder – eller dybder! Den smarte bruser er nemlig designet til at trække vandet direkte op fra badekarrets dyb, så du nemt kan vaske dit barn uden at bruge unødvendige mængder af vand og samtidig blive frustreret over en upraktisk og besværlig slange. Udover de praktiske funktioner er Yookidoo elefant bruser formet som en sød, lille elefant, som med sikkerhed vil få både dig og dit barn til at trække på smilebåndet. Bestselleren fra Yookidoo er velegnet til børn i alderen 0-24 måneder og findes i både mint, rosa og gul.

Udover Yookidoo elefant bruser finder du bl.a. følgende i sortimentet:

  • Yookidoo Fill 'N' Spill Action Cups
  • Yookidoo Spin 'N' Sort Water Gear
  • Yookidoo Submarine Spray Whale

Kvalitet og sikkerhed

Det batteridrevne badelegetøj kan hurtigt sætte gang i spekulationer og bekymringer – men det er der heldigvis ingen grund til. Batterirummet i badelegetøjet er nemlig udstyret med en gummiforsegling, som forhindrer lækage. Derudover er legetøjet fra Yookidoo strengt testet for internationale sikkerhedsstandarder og opfylder den højest mulige standard. Yookidoo’s legetøj er desuden uden phthalater, BPA, bly og PVC.


Køb det innovative, underholdende og lærerige legetøj fra Yookidoo hos Med24.dk. Vi tilbyder altid hurtig levering og du kan opnå fri fragt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.